Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bailando amigos

Czy faceci tęsknią za byłymi? Odczuwają wyrzuty sumienia??

Polecane posty

Gość Bailando amigos

Heh, jak każda baba próbuję sobie tłumaczyć, że jednak tak. Że on choć troszkę żałuje tego, jak mnie skrzywdził. Jednak jego zachowanie wcale na to nie wskazuje, bo do innych wyraża się o mnie bardzo, bardzo źle. Zerwał ze mną, więc to on chciał rozstania, a od 6 lat opowiada wszystkim wkoło jaka to ja nie jestem:( Strasznie mi przykro, szczególnie że posiadam skrupuły i nie potrafiłabym komuś wyrządzić takich świństw. Zerwał, więc powinien chcieć jak najszybciej uwolnić się ode mnie i zapomnieć, a zachowuje się zupełnie inaczej. Czasami ma przebłyski, że zachowuje się lepiej.

Gość volga_jasnowidzaaa
mój ex załowął i mnie przepraszal..ale wrócic nie chciał:D

Gość bggggggggggggggggggth
absolutnie nie ja anie moi znajomi1

Gość Piccolo bianco
faceci nie maja sumienia :P

Jeżeli aktualna panna robi takie rzeczy jak żadna inna nie robiła to napewno nie będzie wspominał byłych

Gość Bailando amigos
właśnie, że się nie ulotnił! ciągle jest wrzodem na dupie..tu nie chodzi o to, że chciałabym wrócić. Chodzi o fakt, ze chciałabym żeby żałował swojego zachowania i dał mi spokój. Faceci to chyba nie mają serca..

Gość sdsx
To, że Ciebie wspomina świadczy, że bardzo tęskni. Mówi o Tobie źle bo faceci tacy są - meska duma. jeżeli szczerze Ci kiedyś kochał to zapomni o Tobie dopiero wtedy, kiedy inna zawroci mu całkowicie w głowie. Wiem co mówie bo ma to za soba ;)

Gość Bailando amigos
I jak w Twoim przypadku? Odczepił się? On ma dziewczyny, a pomimo tego miesza się w moje życie. Co zmienia dziewczynę to łudzę się, że może zajmie się nią i przestanie. Źle mi z tym, bo stanowił sporą część mojego życia, był kimś ważnym, a traktuje mnie okropnie. Powrotu nigdy nie będzie, bo u jestem mega dumną osobą. Nie żalę się nikomu, udaję, że mnie to nie boli. I wstyd się przyznać innym, dlatego tutaj wylewam co mnie gniecie.

Gość Kyyyyyya
"To, że Ciebie wspomina świadczy, że bardzo tęskni." Czyli jeśli wspomina się byłych to znaczy, że się tęskni? Bzdura! "Mówi o Tobie źle bo faceci tacy są - meska duma. " Mówi o tobie źle bo: 1. jest jednym z tych, dla których wszystkie byłe to szmaty - to jest typ faceta bez odrobiny honoru LUB 2. faktycznie w jakiś sposób mu doskwierasz Poza tym: byli partnerzy świadczą o nas samych. Byłaś z dupkiem, więc czego się spodziewasz?

Gość gość
Ja myślę, ze facec***amiętają o byłej zawsze, a jeśli odzywa sie nagle i pisze jaka jest ta była wspaniała i to on od byłej odszedł to znak ze ma wyrzuty sumienia że ją zostawił.

Gość gość
Jak wytłumaczyć zachowanie byłego, gdy nagle się ocknął i po 3 latach nagle piszę że tęskni?

Gość gość
To, że przez te 3 lata, mimo usilnych starań, nie znalazł nikogo lepszego od Ciebie.

Gość gość
Ciekawe bo... ma dziecko

Gość gość
Zaluje cie i dla tego boli go ze cieejuz nie ma,a z zazdrosxi musi poopowiadac zlee,bo dumny jest ze to on jest niby ten lepszy awieeswoje,ze ty jestes ta gora,dokad. Ie nie przestaniee koac to bedzie gadal glupoty,swir:-)

Gość gość
Bo go tamta kopnęła w d**ę, znalazła lepszego, no to wrócił do sprawdzonej samicy :P

Gość gość
Nie wrócił