Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaguuubionaaaaa

Jak przestać o nim myśleć?? To myślenie mnie zabija;(

Polecane posty

Gość Zaguuubionaaaaa

Zerwałam z chłopakiem po 4 latach związku. Poznałam innego, zauroczyłam się... Mamy trochę bardzo miłych chwil za sobą. Potem zaczęło się psuć bo nagle wyjechał na miesiąc. Przez telefon stwierdziliśmy że powinniśmy to zakończyć, jakoś tak wyszło. Teraz wróciłam do swojego byłego bo prosił mnie, płakał. Wiem że mnie bardzo kocha. A ja? Nie czuje tego co wcześniej, mimo że stwarzam pozory... Chce to odbudować ale nie potrafię znów poczuc tego co wcześniej. Jest moją najbliższą osobą, przyjacielem... Spotkałam się z tym nazwijmy go M. żeby zakończyć to co zaczęliśmy (przez telefon to nie to co w 4 oczy). Dobrze nam się rozmawiało, ale powiedzieliśmy sobie że nie pasujemy do siebie. Kurwaa... Teraz cały czas o nim myślę! Chce się przytulić... Rozum mówi mi co innego. JAK WYBIĆ GO SOBIE Z GŁOWY??!

Gość Zaguuubionaaaaa
Pomóżcie, proszę...

Gość Dziewczyna1220
Najlepszym sposobem jest na to czas.Albo po prostu wróć do niego :)

Gość zxcvbmnbv
zamknąć definitywnie przeszłość za sobą nawet jeśli boli i iść do przodu :)

Gość Zaguuubionaaaaa
Wypiłam trochę dziś może źle napisałam bo źle mnie zrozumieliście. Jestem z facetem z którym byłam 4 lata. A myślę o tym którego poznałam jakiś czas temu... Mam ochotę zadzwonić do niego, spotkać się, przytulić, pogadać, powiedzieć mu co czuje... Ale kurwa mać to jest bez sensu

Gość Zaguuubionaaaaa
Dobrze że usunęłam jego numer bo teraz napewno napisałabym :( to uczucie którego nie potrafię nazwać mnie niszczy