Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie mam

jakie są odczucia facetów w układach 2M + 1K ???

Polecane posty

Gość zapytanie mam

tak jak w temacie. panowie z doświadczeniem, wypowiadać się ;-)

Gość pozytywne ...
ponad rok czasu byłem w takim układzie [bez zabaw BI] i było fajnie :P :classic_cool:

Pff! Bez zabaw bi to tak jakby kobieta zabawiala się z mężem i kochankiem jednocześnie :P Po prostu się muszą dzielić chłopaki jedna dupą :D

Gość pozytywne ...
raz obciągała mi kobieta a raz mężczyzna i to było zajebiste :classic_cool:

S_M czyżby się twoje fantazje rozbudzily? :classic_cool: :D

S_M wooow....powiedz ze probowlas i wiesz czym to pachnie :P

S_M czyli do niego wrocicie za jakis czas

ja powiem tak, mimo iż na filmach to dla mnie było zawsze mega jarające to na żywo myślałem że sam nigdy tego nie zrobie, no ale kwestia odpowiedniej ilości alkoholu i nakręcenie przez kobiete i jechaliśmy z tematem. a wrażenia? super, widok wijącej się w spazmach jej podczas gdy ja byłem w pupie a on w jej cipce naprawde niesamowity.

Wrazenia? Zajebiste :). Bez zabaw bi? Bezedura i bessęsu. Warunki? Nic na siłe, tylko za zgodą wszystkich i pani zarządza imprezą. Zabawa dla dorosłych, świadomych i albo mocno kochającej się pary plus dodatek, albo fuckfriends. W innym przypadku może być gruba skucha (raz z takiego wieczorku musiałem szybciej wychodzic).

nie, to nie była moja kobieta. to była moja eks. a ten drugi był też jej eks-facetem co spotykał sie z nią przede mną... ona jest hajtnięta już i z uczuć w sunie nic nie zostało, ale seksualna rządza owszem.

Gość CaptainJack
E Nomine... zaintrygowałeś mnie. jak to się stało że doszło u ciebie do takowego zbliżenia? ten temat mi spokoju nie daje. na filmach jest to dla mnie najbardziej jarający temat jak dwóch facetów pcha jednocześnie babeczkę... pytam bo ostatnio koleżanka z którą sypiam wyznała mi że jej fantazją jest by dwóch typów ją jednocześnie przeleciało. chciałbym jej dogodzić w tej materii ale nie wiem od czego zacząć ;-)

Jak to zwykla mawiac moja babka :''2 chuuuje w barszcz to za duzo''. Ale wiecej pierogow w barszczu jak najbardziej :-)

CaptainJack, tylko weź poprawkę na to że ta Twoja koleżanka może sobie tak tylko gadać, tak żeby "zaszpanować" przed Tobą jaka to ona nie jest wyluzowana, a jak przyjdzie co do czego to spanikuje na widok dwóch pałek... bo u mnie to było tak że wszystko zaaranżowała właśnie ta panna. ale moja eks to pokręcona w temacie seksu strasznie była, fetyszystka stóp, rajstop i pończoch, w dodatku miała fizia na punkcie analu, uwielbiała brac w tyłek jak i smyrać paluszkami męską pupę i miała z tego niekłamaną radochę. powiem że nigdy po niej już nigdy nie spotkałem laski z którą było by mi tak bajerancjo w łóżku...

Jak to zwykla mawiac moja babka :''2 chuuuje w barszcz to za duzo''. Ale wiecej pierogow w barszczu jak najbardziej:)

Gość DARIA1234567
mam to za sobą... a dopiero 21 lat. jestem w układzie fuckfriends ;) ogólnie to 2/3 naszych spotkań jest sam na sam a ta 1/3 zawsze z kimś, albo facet albo kobitka. Mamy jednego kolegę który do nas dołącza, koleżanek jest kilka. Seks z dwoma mężczyznami jest naprawdę super, polecam...