Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xiena23

ciąza czy spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość xiena23

2 dni spoznia mi sie okres zawszde mialam regularne cykle 26 dniowe. dzisiaj wykonany test negatywny. w czasie ostatniego cyklu mialam zapalenie pecherza i w ostatnim tygodniu zaczelam cwiczyc na silowni i diete. czy test na 100 % wykluczyl ciaze?

Gość stawiam na ciążę
co my tutaj wróżki. Dieta, choroba, przemęczenie leki moga przesunąć okres

Spóźnienie do dwóch tygodni może się zdarzyć i jest zupełnie normalne. Organizm kobiety to nie szwajcarski zegarek.

witjacie a ja dziś czyli 19 stycznia już mam 35 dzień cyklu, zazwyczaj miałam cykle 28-29 dniowe, jednak ostatnie dwa cykle trwały 33, 34 dni, a jakieś 2 tygodnie temu przeszłam jednodiową grypę jelitową, poza tym mój mężczyzna teraz byl często w delegacji, tęskniłam, stresowała sie, generalnie jestem dość przejmującą sie zestresowaną osobą. Wg moich wyliczeń w sylwestrową noc miałam dni płodne, jednak kochaliśmy sie tylko oralnie, Mój Kochany wszedł we mnie chyba 2 razy, ale nie skończył we mnie, i ostatnio w piątek tj. 13 stycznia, wg moich wyliczeń miałam dni bezpłodne i kochaliśmy sie normalnie, ale z prezerwatywą, prosze o rade..... czy mam spodziewac sie ciąży..? nie jesteśmy jeszcze gotowi...kochamy sie ale chodzi głównie o finanse

6mies. temu mój cykl też zwariował przez spadek wagi i zażywany antybiotyk . POczekaj cierpliwie i jeśli sytuacja się nie zmieni zrób test i idź do lekarza