Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stooliczek prawy

Dobry wieczor, jestem tu pierwszy raz i chcialem sie przywitac

Polecane posty

Gość kicic icic
hej

Gość nowicjuszom mowmy nie
sraj sie

Gość kicic icic
tak jak powyżej jedni maja cię za zero wcale Cię nie znając a inni sa mili ale tych miłych jet może ...... 1 % ????

Gość anty fanka
hej jennifer🖐️

Gość JANUSZEK......................

Gość kicic icic
Ja np jestem tu znana ze zboczonych wpisów. Lubię dłubać w nosie i stękać w kiblu. A ty?

Dlugo sie przemagalem i wczoraj na kolacje zjadlem wlasna kupe. Plon calodziennego zarcia wyszedl lekko rzadkawy i z tym mialem najwiekszy problem. O ile twardsze kawalki polykalem jak kartofelki, o tyle wybieranie lyzeczka rzadkiej kupy nie bylo mile. Na szczescie wpadlem na genialny pomysl i popsikalem kupe dezodorantem o zapachu miety. Smakowalo lepiej. Problem zaczal sie kiedy wybieralem jezykiem koncowke. Cos mnie wzdrygnelo na podniebieniu... pewno niestrawione grzyby z grzybowej i jak nie zygne spowrotem do miski. Troche sie usmialem bo polknieta kupa miala konsystencje brazowej mazi, na dodatek slina i soki zoladkowe nadaly mazi calkiem fajna konsystencje - prawie Pikasso. No i rzeklo sie - powiedzialem A to i powiem B. Dlugo nie namyslajac sie pochylilem miske, zacisnalem nos i zaczalem wypijac wymiociny. Pomyslalem ze jak sie uda to sie zglosze do programu "Nieustraszeni". I tu jest problem... nie daje rady wszystkiego na raz spozyc...Przy koncowce spowrotem wymiotuje. Probowalem juz 3 razy... wyprozniona masa staje sie coraz rzadsza i jakby jest jej coraz wiecej. Poradzcie jak spozyc calosc, bo jak tak dalej pojdzie to ilosc kupy spozywanej bedzie 3x wieksza od wydalonej.