Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy polscy lekarze to banda oszustów?

Polecane posty

Gość przedstawiciel farmaceutów
skąd... to po prostu fachowcy umiejący odpowiednio wycenic swoja pracę :classic_cool:

Gość nieśmiała, niekochana.
kierujesz się stereotypami lub trafiłeś na jakąś nieudaną sztukę... Nie, to nieprawda. Zdarzają się oszuści, ale bez przesady, są również uczciwi i znam całą masę takich ludzi. Zresztą, w każdym zawodzie znajdzie sie jakaś czarna owca

to zalezy, ale niestety wielu jest partaczy. ja sie nalatałam po lekarzach kilka miesięcy, az okazało się co mi dolega. Stracilam sporo nerwów i kasy na bezużyteczne leki.

Może protest odbija się na pacjentach, ale brak możliwości przepisania pewnych leków z refundacją bo danej dolegliwości nie wymieniono podczas rejestracji itp to poronione pomysły. Jesteś studentem prawa?

Gość temu
wiekszość lekarzy rodzinnych to niedouczone istoty ,a żeby dostać skierowanie do specjalisty to graniczy z cudem

Gość Super p(l)an
Większość to chamy i dorobkiewicze bez serca i sumienia. Oczywiście nie wszyscy.

Gość temu
mialem ob 130 morfologie złą i tak trzymał mnie rok czasu ,i leczył jak kowal kuje konie na swoiski rozum

Gość bfgbv gfvbnm
nieśmiała, niekochana. kierujesz się stereotypami lub trafiłeś na jakąś nieudaną sztukę...].... :O to muszę mieć pecha do lekarza, a raczej moja babcia miała, bo trafiałą na same takie nieudane sztuki :O przez jedną straciła część nogi, przez inną w końcu umarła :O

Gość temu
a trzoszke lepszy specjalista to bierze za wizyte prywatną 500zł -bo tyle zapłaciłem 10 listopada w lodzi

Gość malska
tak jak już prywatnie idziesz do lekarza to poniżej 200zł nie ma a jak ma dojście że cie skieruje na odział do szpitala to 500 zł i cisza

"Ale chodzi mi o ostatnią aferę i strajkami lekarzy." cud propagandy po prostu. co z tymi ludźmi robi ta pieprzona banda przy żłobie to się nie mieści w głowie. teraz lekarze są winni temu że tusk i spółka roztrwonili już wszystko co było do roztrwonienia i chcą przyoszczędzić na chorych.

Gość temu
bfgbv gfvbnm ,ja jeszcze żyje ale mój rodzinny lekarz mi zabrał szanse a można bylo wcześniej wykryć w specjalistycznym szpitalu bo miał wyniki nawet b2 multiglobuline robiłem prywatnie 70zł w katowicach była podwyszszona

Gość Super p(l)an
I czyż lekarz, który bierze 200, czy 500 zł za poradę lub skierowanie do szpitala to nie jest ostatnia menda bez serca i sumienia? Dodajmy - lekarz, który wykształcił się za MOJE pieniądze. p.s. A dostał ktoś od takiego "lekarza" paragon fiskalny lub fakturę VAT?

Gość temu
leków w aptece nie ma a już połowe stycznia a refundowane na import docelowy czekam ............

Gość temu
włożył 500 miedzy kartki w zeszycie i takich jak ja było połowe poczekalni pacientów

jak pis aresztował lekarza przyjmującego w łapę to wam było źle. to teraz mordy w kubeł i nie narzekać.

Gość Super p(l)an
Jak pies aresztował lekarza, to ja nie widziałem. Ale myślę że jakby ludzie nie dali toby chamy nie brali. No i nie robić z lekarza borzyszcza - bo to durni ludzie zrobili z nich niewiadomokogo. A przecież lekarz to człowiek który żyje z ludzkiego nieszczęścia. Tak jak grabarz. I powinien być traktowany na równi. Czyż nie?

Gość Super p(l)an
Już mi się uzbierało trochę brudnych slkipków. Chciałbym się umówić na ich moczenie. Kiedy i gdzie - panie dochtorze? :classic_cool:

Gość gość
tak, to banda oszustów. Byłam z dzieckiem prywatnie , jechałam sporo kilometrów, zapłaciłam kilkaset zł, nie dostałam rachunku, ani diagnozy, miał lekarz dosłać pocztą. Cisza, nawet na e-maile nie odpowiada.