Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meszka

jak w tej sytuacji zazyc yasminelle?

Polecane posty

hej, biore yasminelle, mialam przerwe ale dzis powinnam wziać pierwsza tabletkę z nowego opakowania ale nie wykupiłam recepty, czy moge zacząc od jutra czy nie brac juz w tym cyklu, co myslicie?

Możesz wziąć jutro, ale jak najszybciej. I przez 7 dni musisz się zabezpieczać dodatkowo prezerwatywą. To tak jakbyś zapomniałam tabletki.

moge wykupic recepte rano a zawsze tabletke biore wieczorem, wiec mam wziąc i rano i pozniej wieczorem?

Gość bfgbraaa
dobrze prawisz perwersjo! jak ja sie ciesze, po yasminelle mam o polowie wiekszy biust [w ogole ukazal mi sie biust]

Gość kaisenkia
Jak pomyślę o tym Yasminelle, to jeszcze ciarki przechodzą. Rzuciłam ok, 2 lat temu, brałam 3 lata. Dopiero kiedy odstawiłam poczułam, co te tabletki ze mną robiły. Czesto bolała mi głowa, zmiany nastroju, małe libido. Żaden lekarz wiecej nie namowi mnie na te super nowoczesne tabletki. Aha, wczesniej bralam tez Diane- przez kilka miesiecy nie konczyl mi sie okres, ciagle mialam krwiste skrzepy.

Gość bfgbraaa
wahania nastroju to ja mam przez swojego faceta, lajza ;O

Gość cindy656
Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl tel.501 266 632

Gość cindy656
Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl tel.501 266 632