Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaa23

czy cos jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaa23

mam 23 lata . miałam troche partnerów seksualnych. Martwie sie tym ,ze paru z nich nie mogło we mnie ,,dojść". zwykle byli po alkoholu ,albo okolicznosci temu nie sprzyjały , jeden był prawiczkiem z nich .. ale marwie sie ,ze to coś ze mną jest nie tak. dwóch stałych dochodziło bez problemu.. byłam z tym nawet u ginekologow i twierdzą ,ze to nie moja wina bo jestem ,, tam " prawidłowo zbudowana i nawet ,, wąska" wiec nie wiem o co chodzi ,ale czasem sie tym zalamuje.. staram sie być atrakcyjna i podobno sie podobam niektórym ,ale może ich nie podniecam ? sama nie wiem .. wydaje mi sie ,ze jestem normalna dziewczyna

Gość smutnaaaaaaa23
tak sie może wydawać ,ze to żaden problem ,a dla mnie duży bo mam kompleksy różne i dla mnie to jest bardzo ważne czy w łożku jest kumus ze mną dobrze ,a jak nie to dlaczego wtedy jak jest cos nie tak przestaje sie czuć kobietą czasem

Gość Skoro tych 2 nie mialo problem
u tzn ,ze problem leży w tych pozostałych nie w Tobie! a ,ze facet ma problemy po alkoholu ,albo jako prawiczek to normalne tez trafialam na roznych co im np opadal ,albo w ogóle mieli problem żeby im stanał . i nie uważam żeby to bynajmniej była moja wina

Gość Skoro tych 2 nie mialo problem
wiec szukasz problemu tam gdzie go nie ma ;) co innego jakbys była jakąś babką po 10 porodach

Gość smutnaaaaaaa23
up

Gość smutnaaaaaaa23