Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara dziewica 38

Kiedyś wierzyłam w miłośc od pierwszego wejrzenia

Polecane posty

Gość Stara dziewica 38

Uważałam , że jeżeli jakiś chłopak bardzo mi się podobał, to ja jemu też. Ale okazało się, że tak to nie działa, bo on zaczynał wtedy chodzić z moją koleżanką, bo była ładniejsza. Ile razy moje uczucia zostały tak zranione, to nawet nie policzę. Postanowiłam być sama, chociaż trochę mi szkoda że się marnuję.

hahah.Usmialam sie Kochana serdecznie, z tego co napisalas :-P Nie wiedzialam , ze mozna sie marnowac :-D Zaden czlowiek sie nie marnuje, dokonuje jakis wyborow -to tak :-D. Ale marnowac ?

Gość Stara dziewica 38
Tak mówią moi znajomi - marnujesz się kobieto. Oni tak to widzą. Ja powoli zaczynam im wierzyć, że mają coś, co dla mnie jest jakby zagadką. Nie wiem jak to opisać.

co oni maja, co jest dla Ciebie zagadka? Kompletnie nie rozumiem twojej wypowiedzi ? Chodzi Ci o tych , ktorzy poukladali sobie zycie , a Ty sama swiadomie rezygnujesz z tego ? Rezygnujesz -bo ?

Rezygnujesz -bo ?' Rezygnuje bo jest słaba,mało asertywna i pogubiona

z marnowaniem , skojarzylo mi sie teraz : marnuje sie nadmiar zywnosci w domu, bo za duzo go kupilismy. W nadmiarze , badz byl niesmaczny , niezjadliwy i trzeba bylo go wyrzucic. Jednoczesnie zostaly poniesione , jakies tam koszty. No i strata jest. No chyba, nie w takich kategoriach, chcesz byc postrzegana Kobieto :-P

Gość Stara dziewica 38
Moi znajomi koniecznie chcą , żebym kogoś miała, żebym nie była sama, bo sami mają mężów, żony. Mówią mi że to inne życie, że jest fajniej. Ja zawsze kogoś sobie upatrzę, kto mnie nie chce, więc moja samotnośc to nie jest mój wybór tylko jestem na nią skazana. Dlatego że nie ma wzajemności, gdy mnie podoba się ktoś, to on zazwyczaj nie czuje tego samego do mnie. Muszę być jakaś dziwna.

no dokladnie .Musisz byc jakas dziwna :-D Mowia , ze kazda potwora znajdzie amatora . Widocznie za malo rozgladasz sie za tym" potworem". Moze zbyt szybko sie poddajesz ? Do upartych swiat nalezy.Szukaj Kobieto dalej, gdzies pod lisciem paprosci siedzi twoj ZAB :-P

Gość Stara dziewica 38
Rozbawił mnie twój post, teraz ja się uśmiałam tak pozytywnie oczywiści :)