Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guaguagua

WADY I ZALETY WASZYCH CHLOPAKOW/NARZECZONYCH/MEZOW

Polecane posty

Gość guaguagua

Mój: PLUSY - wierny - kocha mnie bezgranicznie - szczuply - pomocny - nie gniewa sie na mnie, a jak juz to kilka godzin ;) - studiuje - ma wlasne mieszkanie - nie wymaga ode mnie, abym zawsze przy nim pieknie wygladala, najbardziej lubi mnie bez makijazu MINUSY - niski (173) - przecietny z wygladu - nie ma pracy, wiec czesto nie ma kasy (nie mowie o prezentach, ale bardzo rzadko np. chodzimy do kina, bo nie ma za co) - nerwowy, nawet bardzo (ale nigdy mnie nie uderzyl) - bardzo zazdrosny - NARZEKA! na wszystko! - jak pije zachowuje sie jak kretyn, a pije przynajmniej raz w tygodniu - czasami ma glupie, niesmieszne zarty - nie umie tanczyc Razem 4 lata :P

Gość [nolinbobi
za czyje pije?

Gość guaguagua
Zwykle mu kumple stawiaja, a on sie rewanzuje jak ma kase od matki, ale maminsynkiem nie jest :P Beatka - to wypisz zalety ;)

PLUSY: kocha moooocno i to pokazuje przystojny wysoki wykształcony inteligentny z poczuciem humoru odpowiedzialny troskliwy przyjacielski rodzinny ambitny pomocny MINUSY Raczej brak, ale gdybym miała się przyczepić na siłę to: czasem zbyt naiwny, ufający za bardzo ludziom nie daję się sprowokować do kłotni ;) ma problem z mówieniem komplementów

Gość pitolenie
Nie chce zapeszać, ale mój to chyba ideał: -wysoki -przystojny (w sumie rzecz gustu, ale mi się podoba bardzo) -ciepły -romantyczny -uczynny -uczciwy -nie kłóci się -odpowiedzialny -obowiązkowy -troskliwy -nie szlaja się z kumplami -spędzanie z nim czasu to prawdziwa przyjemność, nigdy się nie nudzę... może jedyne minusy to to, że czasem za dużo narzeka na pracę i czasem jest nieustępliwy w swych postanowieniach. Dlatego bardzo go kocham:)

Gość pitolenie
Kurcze Lniana laleczka, może my z tym samym jesteśmy hehe...

Gość nie nie nie riguerhtuer
+ bardzo mnie kocha i szanuje + stara sie w łóżku zawsze czeka az ja dojde + inteligentny + pracowity pomagał mojemu tacie + romantyczny i uroczy + ma poczucie humoru + zadbany, pachnący, fajnie sie ubiera - troche skąpy - rzadko mnie gdzies zabiera, jak juz to z mojej inicjatywy - niski - niezbyt przystojny - ma słabość do piwa ale nie pije czeto - uwielbia słodycze a ma lekka nadwage i nic z tym nie robi - nie jest na kazde moje zawolanie - nie zawsze czuje sie wyjatkowa przy nim

+jesli sie na mnie gniewa to dosłownie kilka minut, max godzina moze 2 + czesto mnie przytula i caluje - czasem nie ma wyczucia - nie potrafi sie przyznac do bledu - jestem jego 3 partnerka sexualna razem ponad rok

+ obowiązkowy + troskliwy +/- zazdrosny

pitolenie Chyba nie miałby kiedy obracać nas obu, bo po pracy wraca prosto do domu, na spotkania praktycznie zawsze chodzimy razem i wspólnie spędzamy czas :) Ale grunt że mamy świetnych facetów :)

Gość kulaginda0000
PLUSY: + kocha mnie i potrafi to okazać + jest wierny + ma plany na przyszłość + stawia moje dobro na 1 miejscu + nie odmawia mi jak o coś poproszę + ma poczucie humoru + opiekuńczy + odpowiedzialny + woli mnie od kolegów + dba o siebie MINUSY: - jest za bardzo zazdrosny - musi mieć zawsze racje - nagina rzeczywistość żeby wyszło na jego - lubi sobie wypić - nie lubi wychodzić z domu - zapomina o ważnych sprawach (wizyta u lekarza etc.) - czasami jest jak dziecko (np. pytam się przez telefon czy gdzieś wychodzi wieczorem, on mówi, że nie. Ja mówię, że idę z koleżankami na piwo, a on na to: "To ja też sobie wyjdę, jak Ty wychodzisz")

Gość to teraz ja ja
zalety -można na niego zawsze polegać -uporządkowany wady -czesto coś gubi, czym doprowadza mnie do szału -nie jest szczodry -niezbyt przystojny i niezbyt majętny

Gość dzieci idzcie
przed ślubem -przystojny, czuły ,zaradny ,miły , oczytany,bystry,lubiany przez wszystkich moich znajomych i rodzine(swoich znajomych takich bliskich nie miał)szanował mnie ,byl zazdrosny (podobalo mi sie to),po ślubie -brudas,oszust,terrorysta ekonomiczny,przez lata znęcał się psychicznie ,łajdak i dziwkarz,ruchacz gumowych lal,ojciec 2 nieślubnych dzieci(a może ma i więcej)

Gość piękny uśmiech miał
zalety to piękne oczy i uśmiech i to coś w sobie takiego no takiego męskiego ,chociaż jest nie za wysoki ,a reszta to same wady i dlatego to już ex ,ale tęsknie za tym cholernym uśmiechem i spojrzeniem

Gość miał mikrego
to była wada ale umiał nim się posługiwać to zaleta,też już ex

Gość Kaczucha 100
Zalety : -185 cm wzrostu -dobrze zbudowany -zakochany -docenia nasz zwiazek -czuły -z poczuciem humoru Wady: -nie zna słowa "przepraszam" ! -mało ambitny -krytykant -przesadnie zazdrosny -za mało odpowiedzialny