Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawke

Matka mojego dziecka zachowuje sie jak idiotka!!!

Polecane posty

Nie odprowadza do mnie dziecka osobisce Robi to za posrednictwem brata czy ojca Co mnie juz wyprowadza z rownowagi poniewaz ci by do bijatyk lecieli za to ze ja zostawilem w ciazy. Dzwonilem do niej ale ona nie odbiera telefonow. Chyba wiem co zrobie, bede nastawial syna przeciwko tamtej rodzinie!

Ja płace alimenty, zajmuje sie dzieckiem, chcialem nawet by nosil moje nazwisko ale ona sie uparla i postanowila ze syn bedzie mial nazwisko po niej, zgodzilem sie bo nie chcialem awantur ale z jakiej racji jej ojciec urzadza mi takie cyrki w domu.

Gość a czego ty się dziwisz
wiadomo skrzywdziłeś dziewczyne i rodzina się teraz nienawidzi.

Gość Najważniejsze.....
trezba było nie zostawiać dziewczyny. Poza tym jak pokażesz się od dobrej strony, to ci kiedyś odpuszczą. Natomiast jeśli będziesz negatywnie nastawiał dziecko, to tak naprawdę tylko jemu zrobisz kryzwdę, bo straci zaufanie do ludzi.

Gość casxasxas
prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Po pierwsze powtarzasz się :O:O Po drugie Księciem nie jesteś więc to Ty powinieneś z uśmiechem na gębie zapierdalać po swoje dziecko Po trzecie musiałeś ją bardzo skrzywdzić ,ze ona nie chce nawet patrzeć na Ciebie a po czwarte ciesz się ,ze możesz zobaczyć dziecko a nie się zastanawiasz kto ci dziecko przyprowadza a po piąte widać ,ze palant z Ciebie

Gość preis ford
POTWIERDZAM DOPA NIE FACET