Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmoonita

co byscie zrobily gdby po 6 latach chlopak powiedzial do was takie slowa...?szok

Polecane posty

Gość mmoonita

różnie bywalo ale takiego czegoś jeszcze moje uszy nie słyszały ... byl normalny dzien jak zawsze troche sie kłóciliśmy o jakies tam głupoty i był z nami synek jego siostry 2,5 roku ktorego M. bardzo kocha zawsze od małego bardzo pomagał siostrze w wychowaniu dziecka i bardzo dobrze i z ogromna czułością traktował małego. Nagle dzis jak to dziecko coś tam się wygłupiał i go ugryzł w policzek .. wiadomo jak to dziecko.. a M WYDARŁ SIĘ NA NIEGO- NIE GRYZ MNIE!!!!! BACHORZE IDZ STĄD !! i zawołał siostre zeby go wziela i ja tez cos skomentowalam zeby się na niego nie wydzieral bo to dziecko a on do mnie nagle tak: Spier* stąd!! nie chce z toba byc!! i mase wyzwisk nie bede ich tu pisac ale bylo tylko ze jestes brzydka, paskudna nie chce z tobą byc !! i co prawda cie boli!! i dobrze niech cie boli placz placz lubie jak placzesz!! jak bys byla facetem to bym ci zaje*** ale bym cie strzelil jak bys byla chlopakiem Boze.. i po tym wszystkim pokazalam jego mamie ze bierze takie proszki do ćwiczen.. jakies na mase czy na mięsnie bo on cwiczy i jak juz pokazalam je jego mamie i ona zaczela się na niego wydzierac to już w ogóle zaczął sie na mnie wydzierac wyzywac i wyganiac mnie to poszlam ubralam sie i chciałam wyjść to stanął przy drzwiach i mnie nie chcial puscic tylko dalej wyzywal jaka to jestem brzydka( nigdy przez 6 lat mi tak nie powiedzial) no i poszlam do domu.. po godzinie zaczął pisac smsy z przeprosinami ze nie panowal nad sobą i ze wcale tak nie myśli i blagal zebym mu wybaczyla.. nie wiem co mam myslec o tym wszystkim..

Gość parram parram
czy on ma jakieś problemy psychiczne? bo tak to wygląda.. masakra. na twoim miejscu uciekłabym od niego.

Gość mmoonita
zastanawiam się czy to może byc taka agresja po tyc wszystkich masówkach na cwiczenia/ na mięśnie ?

Gość Lambadaqqq
ja go rozumiem sama nienawidzę dzieci, wiec spoko popieram go ja bym jeszcze kopnęła takiego bękarta

Gość a dlaczego nie
nie znam się na tym ale czy to nie ma coś wspólnego ze sterydami, środkami na przyrost mięśni, po dłuższym zażywaniu wywołują agresję, może to jest przyczyną?

Gość parram parram
nie chodzi o to, ze nawrzeszczał na dziecko. bardziej o to, co wykrzyczał do ciebie. masakra, a ty go jeszcze chcesz tlumaczyc... to nie byla zwykla agresja jak dla mnie. po takich słowach chyba wyszłabym bez słowa.

Gość mmoonita
ale to nie chodzi o dziecko tylko o to co mówil do mnie!! nagle go naszlo jaka to jestem brzydka ze moze miec ładniejsza sto razy ze lubi jak placze itp...

Gość mmoonita
dlatego wyszłam .. tylko nie chcial mnie wypuscic ale wyszlam. teraz mi pisze smsy ze jestem jego bo napisalam mu ze to koniec.. a on ze jestem jego i ze tak juz bedzie ... bo mnie kocha ale ja postanowilam zamilknąć nie odzywac się wcale..

Gość parram parram
zrobiłabym tak samo. nie odzywałabym się, jeśli to było jednorazowe i faktycznie ... aaale nie, nie oszukujmy się, takich słów się nie da zapomnieć.. :/ beznadziejnie wyszło i to tak po 6 latach. współczuję.

Gość fashionnn
Jesteś pewna ze jest zdrowy psychicznie?

Gość nie wiesz co masz myslec
to ja ci powiem co. Masz myslec, że koleś to czub! I go zostawić Albo niech on zostawi te swoje "odmóżdzające witaminki".

o kurde ale jazda coś dziwnego się z nim stało, wiecie ze zmiany jakie powodują w mózgu odżywki są częssto nieodwracalne?? nie mówiąc o koksie, po nim z facetów robią się agresywne świry. Autorko chyba wiesz co robić, ja po czymś takim nie chciałabym na niego patrzec. Przepraszam to on sobie może wsadzić sama wiesz gdzie.... jeżeli stać go na takie zachowanie to tylko patrzeć jak dostajesz wpie....rdol za źle postawione buty

nie odzywaj się do niego można miec gorszy dzień i nawrzeszczeć na kogoś, a że często jest tak, że akurat wyżywamy się na bliskich, ale to co on Tobie wykrzyczał to już jest chore... zdarzało mu się juz kiedyś, czy to pierwszy raz? piszesz, że bierze jakieś świństwa, może to są sterydy, które powodują agresję...

nie zauważyłaś żeby robił sobie zastrzyki z tego świństwa albo żeby w krótkim czasie szybko przybrał na masie mięsniowej?

Gość mikia mkaiahfg
Powinnas go zostawic. Takich rzeczy sie nie wybacza! Gdyby nie siostra i mama to pewnie by ci przylozyl. Skad wiesz co nastepnym razem go wkurzy.

Gość cbvffbgf
uciekaj gdzie pieprz rosnie! dzis cos takiego a za rok wyladujesz pobita w szpitalu! nie daj sie namowic na powrot, to sie bedzie powtarzalo.

Gość co wy pierdolicie
ja biore sterydy i jest ok, nie ma żadnego zaniku mózgu, idiotki!! Suki, co tylko potrafia doradzić, zostaw, uciekaj. Cos mądrzejszego doradźcie, głupie cipska

Gość mikia mkaiahfg
A mowiles ze nie masz zmian w mozgu! no coz, trzeba najpierw miec mozg by miec w nim zmiany.. glupi kutasie!

Gość mi kumpel kiedyś
opowiedział jak pod wpływem sterydów czy innego takiego shitu rąbnął w tablicę w pubie i pokazał mi która to była tablica. Z tyłu była sciana i było malutkie wgłębienie a w tablicy dziura. Byłam w szoku. Dla niego też był to moment gdy się opamiętał i rzucił to świństwo.

Gość co wy pierdolicie
kutasa to bys chcial possac, ale nie dla psa kielbasa gołabeczko!

Gość se12
ja bym sie zwinela. uwazaj na siebie bo moze sobie wmowic ze albo jestes jego zywa albo nikogo innego i bedzie cie nachodzil. ja to jestem ostrozna jak slysze cos takiego ty tez powinnas byc po takich textach :/

Gość mam cie w dupie szowinisto
zostaw go, okazała byś się kobietą bez honoru gdybyś mu coś takiego wybaczyła. Idąc dalej tym tokiem rozumowania załóżmy że byś mu wybaczyła, przez dajmy na to rok było by ok, a potem to by sie dopiero zaczęło bo miał by cie z laskę bez godności. I pozwalał by sobie co rusz to na więcej. Chcesz być ofiarą całe życie?

Gość Zanik mozgu to trzeba miec
najpierw, branie sterydow to efekt. Pozniej babki skladajace sie z silikonu i dmuchani faceci

Gość uiki uuoo
SKORO WSPOMNIAŁ O WYGLĄDZIE TO NAPEWNO TAK MYŚLI.MNIE POPRZEDNI FACET STRASZNIE GNOIŁ ALE NIGDY NIC ZŁEGO O MOIM WYGLĄDZIE NIE POWIEDZIAŁ,ŚCIERWO Z NIEGO I TYLE 6 LAT PRZECHODZONY ZWIĄZEK NIC Z TEGO NIE BĘDZIE TAKIE TAM NA SIŁE