Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little ponnnny

Co moze oznaczac przed wczesny okres?

Polecane posty

Gość Little ponnnny

Dzis dostalam okres 2tyg przed terminem.Zawsze mialam miesiaczki reguralnie.Dodam ze odczuwam lekki bol jajnikow , raz jednego raz drugiego i strasznie bola mnie piersi jak nigdy :( 2tygodnie temu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia pod czas okresu czy jest mozliwosc,ze jestem w ciazy??Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje.

na moje oko to przez to ze nie regularnie sie bzykasz, ot co. od kiedy masz tego chlopaka ? albo inaczej... kiedy zmienilas lozkowego partnera ?

Gość Little ponnnny
Jestem z nim od 2lat wiec o zmianie partnera nie ma mowy.Tyle,ze widzimy sie raz na 2m-ce , bo pracuje za granica wiec sexu tez nie uprawiamy za czesto...Myslisz,ze to przez to?:/ kurcze martwie sie co mi jest a troche boje sie zrobic test :/

Gość Little ponnnny
I tak wiem,ze pod czas okresu tez mozna zajsc,ale z tego co mi wiadomo to szansy sa nikle :/

oj kochana szanse sa i to wieksze niz myslisz, uwazam ze im wczesniej zrobisz test tym lepiej ale, skoro mowisz ze cykacie sie raz na dwa miesiace ?? stawialabym na nieregularny sex a tak poza tym czasem gdy jestescie sami to jak sobie radzisz ?? tylko masturbacja ?

Gość Little ponnnny
Poronienie???:( Moje miesiaczki zwykle trwaja 4-5dni a wspolzylam 2dnia wiec mysle,ze az tak dlugo plemniki nie mogly zostac ? Nie wiem sama...Dodam ze ten okres nie wyglada jak kazdy inny...Jest o wiele mniej obfity jakby wogole i mnie martwi

to idz kobieto do ginekologa a nie pytasz sie internautow o porady !!! kzdy jest indywidualny, nie wiadomo jaki masz organizm :) powodzenia:)

Gość Little ponnnny
Plymouthona - na szczescie nie naleze do grupy kobiet ktore maja wieksze zapotrzebowanie.Jakos sobie z tym rade i czekam na mojego a wtedy jest nawet lepszy efekt po tak dlugim czekaniu :):)

Gość kasinka...
przepraszam, nie chcialam Cie straszyc. plemniki w drogach rodnych kobiety moga potrafia dozyc nawet 7 dni...rzecz jasna te najsilniejsze. Bo srednio to sa dwie, trzy doby. Jako gatunek stajemy sie coraz slabsi, wiec i plemniki mamy gorszej jakosci ;) tak czy siak idz do lekarza, tym bardziej ze boli Cie podbrzusze. Lepiej zeby Cie ginekolog uspokoil, ze wszystko jest w porzadku, niz mialabys sie teraz zamartwiac prawda? Tym bardziej, ze bedziesz sie stresowac przy kolejnym wspolzyciu. Idz do ginekologa, zbada Cie, wypyta o to co trzeba i poradzi jak masz sie zabezpieczac :)

Gość Little ponnnny
Do lekarza narazie nie pojde..Raczej zdecyduje sie najpierw na test zobacze co wykarze.Dlatego,ze mieszkam za granica i nie cierpie chodzic do tutejszych lekarzy , bo sa do niczego :/ nie potrafia pomoc czlowiekowi z byle jaka blachostka.

Gość Little ponnnny
Ale dzieki za rady..Mam nadzieje,ze wszystko ze mna ok ;d A jesli to ciaza...no coz..Tez trzeba sie cieszyc :]

Gość Bacalia-she
Plymouthona a od kiedy to mozna zajsc w ciaze pod czas seksu? Co za bzdura :o

Gość taka taka jedna
krwawienie śródcykliczne podaję link http://iner.pl/?x=1&s=109 mi sie tak raz przydarzyło. Jakbym nie mierzyła temperatury to bym nawet nie wiedziała.

Gość bialamasajka
Przykład takiej jednej pokazuje jak ważna jest samoobserwacja organizmu. O wiele szybciej można wychwycić wszelkie anomalie. Ja też mierzę temperaturę, ale przy pomocy cyclotestu.

Gość Little ponnnny
Dzieki za link 🌼 Okres trwal 2dni i byl bez bolesny jak nigdy.Nie wiem o co tu chodzi jutro ide po test :(