Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabelaaa24

Mąż zostawił mnie po 5 miesiącach od ślubu :(

Polecane posty

Gość isabelaaa24

Stwierdził, że przerosło go małżeństwo, że się do tego nie nadaje, że jest za młody i chce być sam i żyć swoim życiem :(. Wzieliśmy ślub cywilny w sierpniu, zamieszkaliśmy w moim mieszkaniu sami, więc tym bardziej nie rozumiem co się stało. Dodam, że mam 25 lat, mąż 27 razem byliśmy przed ślubem 5 lat. To on chciał bardziej ślubu niż ja a teraz zrobił mi takie świństwo :( Jestem załamana :( nie wiem jak powiedzieć rodzicom o tym.

Gość isabelaaa24
teraz w nocy będę ciućkać ogórka :(

Zazwyczaj jest tak, że faceci panikują, co oni zrobili itp. itd. Miejmy nadzieję, że przemyśli i przejdzie mu to. Porozmawiaj z nim spokojnie i bądź dobrej myśli.

Gość isabelaaa24
wolę się powiesić niż zyć bez niego :(

Gość isabelaaa24
ale dopiero teraz spanikował?przecież wiedział że małżeństwo to nie zabawa. Wynajął sobie kawalerkę na drugim końcu miasta, napisałam do niego czy chce się rozwieść on odpisał że nie wiem, że musi sobie przemyśleć swoje życie beze mnie :(

Gość lena #
Moja koleżanka jest w podobnej sytuacji , jak Ty Autorko, tylko jej mąż zostawił ją w 8- mym miesiącu ciąży mówiąc, że nie dojrzał do roli ojca :-0 Jego syn ma 3 lata i nawet nie widział swojego ojca. Oczywiście koleżanka rozwód dostała ekspresowo. Smutne...

Gość isabelaaa24
ktoś się pode mnie podszywa z tym powieszeniem i ogórkiem

Gość ja jestem inteligenta i ładna
Ciesz się, że poszedł teraz w diabły a nie po zrobieniu Ci gromadki dzieci!

Gość isabelaaa24
Mój maż też chciał dziecka zaraz po ślubie się o nie starać, ale chciałam zaczekać i od nowego roku się starać by porobić podstawowe badania itp, i całe szczęście że poczekałam, bo bym została sama w ciąży :( nie wiem co wpłynęło na niego tak, myślałam że dobrze się nam układa, a on tak nagle z dnia na dzień mnie tak zranił

Gość lena #
A i jeszcze dodam, że koleżance na dziecko alimenty płaci była teściowa, ponieważ jej były mąż tak szuka pracy, że znależć nie może :-0 człowiek porażka! wstyd

Gość MyPreciousSsSsSsSsS
ja bym mu nie pozwolila wrocic nawet jakby mnie blagal potem o wybaczenie, przeciez za 2-3 miesiace znowu mu sie odwidzi, nie moze byc tak ze nagle zdjae mu sie sprawe ze to nie to i sobie znika, dla mnie to bylby definitywny koniec, jego rzeczy na bruk, nie otwieram drzwi, powidamiam rodzicow, niszcze mu zycie

Gość kopnij go w 4liter
weź rozwód z jego winy i nie żałuj dziada