Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc albo nie byc

nie wiem co sie dzieje :(

Polecane posty

Gość byc albo nie byc

1/1/12 ja i moj partner kochalismy sie i niestety on nie zdazyl wyciagnac na czas i troszeczke @ sie do srodka .. to bylo z 4 dni przed spodziewana miesiaczka 2 /1/12 zaczelam brac tabletki anty glupia nie poczekalam do dnia miesiaczki ... 6 /1/12 powinnam dostac okres ktory sie spoznil ponad tydzien ( tabletki przestalam brac 9/1/12 bo lekarz dopiero pozniej mi powiedzial ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze jak bede brala takie rzeczy) miesiaczke dostalam 13/1/12... ale byla bardzo dziwna nie tak jak zawsze ze mam 3 dni duzo a potem normalnie tym razem rano mialam normalnie potem caly dzien nic na wieczor znow w nocy zero krwi i tak przez 3 dni dzisiaj jest 4 dzien i miesiaczki juz nie ma sa brudy ... musze powiedziec ze juz od tygodnia strasznie bola mnie piersi sa bardziej nabrzmiale pod woeczor mam powiekszone brodawki no i mnie bola ... boli mnie podbrzusze wczoraj natomiast mialam skurcze w brzuchu i w podbrzuszu i kucia dzisiaj natomiast jest ok tylko czuje jak podbrzusze mnie cmi od 2 dni rano mnie mdli ale nie bardzo bardziej na wieczor no i zaczelam jesc o wiele wiecej ale za bardzo na wadze nie przybieram jem duzo slodyczy pije mleko a wczesniej nie pilam ... musze powiedziec ze juz robilam 4 testy ciazowe 2 z tydzien temu i jeden wczoraj i jeden dzisiaj i nic test jest ujemny no i mam dretwienie w miejscach kobiecych nie wiem co sie dzieje moze mi ktos pomoze i da mi jakas rade prosze .... z gory bardzo dziekuje

Gość mamunia xd xd xd
troszke nie madrze postapiłas z wzieciem tych tabletek . mam nadzieje ze lekarz wie jak je wzielas. poza tym nie powinien ci tak nagle kazac odstawiac bo to szok dla organizmu.to przecież hormony i twoje bóle to normalka. Jak balas sie o ciąże trzeba było wziac tabletke72h., a teraz czekaj i nic sama nie rob, najlepiej za miesiac idz do lekarza znowu. Jesli okaze sie ze jestes w ciazy to modl sie zeby przez twoja glupote dziecko nie urodziło sie nieszczesliwe.

Gość mamunia xd xd xd
troszke nie madrze postapiłas z wzieciem tych tabletek . mam nadzieje ze lekarz wie jak je wzielas. poza tym nie powinien ci tak nagle kazac odstawiac bo to szok dla organizmu.to przecież hormony i twoje bóle to normalka. Jak balas sie o ciąże trzeba było wziac tabletke72h., a teraz czekaj i nic sama nie rob, najlepiej za miesiac idz do lekarza znowu. Jesli okaze sie ze jestes w ciazy to modl sie zeby przez twoja glupote dziecko nie urodziło sie nieszczesliwe.