Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronweron

Chce zaszczepić u syna pasję motoryzacji

Polecane posty

Gość weronweron

Moj syn bedzie obchodzil 16urodziny juz niedlugo. Pomyslalem ze to bedzie dobra okazja zeby oderwac go troche od gier komputerowych i wywalic na zewnatrz;) - stad mysl o kupnie skutera. Jako dzieciak sam o takim marzylem, ale wiadomo rodzicow nie bylo stac. Dlatego mysle zeby cos takiego mu sprawic. Nie jestem jednak na bieżąco w tej branzy wiec fajnie jakby ktos mogl polecic na jaka firme warto sie skusic? oczywiscie cenowo w granicach rozsadku..

Gość Nashiba_d
A co ty tak na siłę chcesz "zaszczepic u syna pasję motoryzacji" 16 - latek ma pstro w głowie a ty na skuterze chcesz go dopuszczać do ruchu... A potem płacz i lament...

Gość fufla
Skuter zimą? Dla 16latka? Oszalałeś?

Gość poleobowiązkowe
Kup mu deskorolkę albo rower i chrzań.

Gość weronweron
Muszę przyznać iż stać mnie tylko jedynie na głupsze prowo.

Gość Komputer komputer
Jak do 16 lat nie miał zainteresowań motoryzacją to kup mu taczke ,mój braciszek już gdy miał 4-5 latek to siedział z tatą i reperowali motorki, samochody,wiedział że w aucie by paliło musi być benzyna i iskra ,mówił o kondensatorach ,a z wiekiem już sam potrafił wymienić olej ,a teraz ma 19 lat to już tininguje ze starszymi kolegami auta i to z dobrym powodzeniem ,zarabia niezłą kase i sie uczy w technikum sam.

Gość weronweron
fufla yo Ogarnij sprawe.Jest zimę więc pisze o skuterze zimowym!

Gość aatam
moj tez dostal skuuter w wieku 14 lat, pojezdzil moze z tydzien, pote tylko sporadycznie siadal na niego. Niestety gry komp.okazaly sie wazniejsze :(

Gość a może kup synowi
prezerwatywy i namów go by poszukał sobie dziewczyny bo seks jest mu już potrzebny.

Gość Niepocieszonaaa
Ten twój syn pewnie tak myśli jak ojciec -to znaczy bez muzgu,Nic mu nie zostało po mamie ,przyjrzyj sie

Gość Komputer komputer
Naprawdę zarabia niezłe.Na zakupy w biedronce wystarczy z palcem.

Gość Komputer komputer
A ja ino przed kompem wale konia.Dobijam już do 30 i martwi mnie trochę sprawa mego życia bo ręce już nie te.

Gość tech mech łoż
Zainteresowanie motoryzacją?A co to qrwa jest?:D Jakiś obowiązek z mocy prawa?

Gość piroman maniak
komputer komputer "wiedział że w aucie by paliło musi być benzyna i iskra " Bystrzacha he he miałem tak też.Od małego wiedziałem jak to jest no że fajnie :classic_cool::P i co?I spalił wóz.He:P No tylko nie pisz że nie.:O?? :classic_cool:

Gość Komputer komputer
Komputer komputer wcześniej 2x to podszyw - to pewnie koń cie kopnoł w arbuz i musisz już znecać sie nad nim do końca życia,tylko nie urwij mu łba

Gość Normalnie normalny
Jak sam nie chce To po kiego wuja uszczęśliwiasz go na siłę ? W nim chcesz zobaczyć siebie, jak miałeś 16 lat ? To se ne wrati kolego, jak mawiają Czesi :)