Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Helpppppppp

Ciąża i problem z facetem. Co myślicie???? Pomozcie.....

Polecane posty

Gość Helpppppppp

6 kg,ciaza nieplanowana, z poczatku szok, aczkolwiek zareczylismy sie z chlopakiem. Staram sie ubierac ladnie i pociagajaco, zawsze dbam o makijaz itd. Chlopak jest zafascynowany tym, ze gdy kladzie reke na brzuszku porusza sie dziecko, zawsze pyta czy kopie i czy moze dotknac. Wydaje mi sie ze cieszy sie troszke gdy ogladamy bobasy w internecie, zdaje mi sie byc dumny ze swojego dziela :D no i jak do tej pory nie bylo problemu z seksem. Facet cieszyl sie ze mozna bez zabezpieczen i teraz tez,ale jakos ostatnio nie chcial sie ze mna kochac... wytlumaczyl sie tym ze mial stresujacy tydzien na studiach. Z nadmiaru hormonow i w ogole podejrzewajac najgorsze - zaczelam plakac... od razu sie przejal, zaczal glaskac mnie po wlosach, mowic ze nie wolno mi przeciez plakac...i w koncu wydusil ze mnie ze to chodzi o seks,zdawal sie byc troche zdziwiony. Uspokoilam sie i zrobilismy to,ale niby w zarcie stwierdzil ze placzem wymusilam seks :P zapytalam czy mnie zdradzil i powiedzial ze nie. Ale ja poczulam sie odrzucona. A co jesli bedzie to sie powtarzac ? :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować