Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem okrutny

jestem facetem co mam zrobic ??? jak ja rzucic w delikatny sposob

Polecane posty

Gość jestem okrutny

Moja dziewczyna "narzeczona" z która jestem 7 lat zaszła w ciaze ( mamy juz 5 letnie dziecko) Powiedziała mi o tym w dniu w którym postanowilem z nia zerwac. Załamałęm sie. Kocham ja ale niestety nie jestemn partia dla niej. Ona jest aniołem . Dba o mnie niesamowicie , jest kochana , uczynna , nieba by mi przychyliła - nigdy sie długo nie gniewa. Seks z nia jest dobry - w niczym nie narzekam i zawsze mam jak chcE I CO CHCE. Ale wiem ze nie jestem dla niej i ona dla mnie - nie kreci mnie zycie rodzinnie - wole podroze , spotkania z przyjaciomi , wydatki na moje zachcianki a teraz przy drugim dziecku wszystko mi sie utnie! Ja tak zyc nie moge! Nie chce jej ranic. Ale jak mam jej powiedziec zebysmy sie rozstali ????

Idź własną drogą bo w tym cały sens istnienia. Jeśli nie chcesz cierpieć to ona będzie, i vice versa.

Gość jestem okrutny
ja nie chce jej ranic - nie chce by cierpniała , nie chce by krzywda sie stała dziecku które w sobie nosi! Ona jest bardzo uczuciowa osoba wszystko ale to wszystko strasznie przezywa. Ja juz nie wiem co mam robic ...

O nie Mój drogi zrobiłeś jej dwoje dzieci więc musisz sie z tym pogodzić.... a Twoje pasje życiowe w niczym nie kolidują , zawsze mozecie gdzies wspolnie wyjechac zycie i milosc opiera sie na ciaglych kompromisach.

Pozatym nawet jak sie z nia rozstaniesz to wydatki na dzieci pozostana :) pozatym nie wiem jak mozesz byc takim chorym egoistą i nie myslec o niej ani o dzieciach które Cie potrzebuja i kochaja. Teraz chcesz podruzy itp pierdól a co na starosc ? zostaniesz sam jak palec w d....e . Ogarnij sie chlopie !!!

Gość brązowa2389
Wydaje mi się, że będąc w 7-letnim związku, mając 5-letnie dziecko i drugie w drodze, to powinieneś się postarać, żeby ta kobieta była Twoją żoną, a nie narzeczoną. Nie możesz w tym momencie myśleć tylko o swoich pasjach i podróżach. Zresztą, je możesz gdzieś w międzyczasie realizować, jeżeli będziesz miał jeszcze chęci, siły i pieniądze. Pomyśl, jak wspaniałe będzie podróżowanie w czwórkę. Piszesz, jaka wyjątkowa jest Twoja narzeczona, zatem nie masz najmniejszego powodu, żeby robić jej najgorsze w życiu świństwo, jakie może zrobić facet - zostawić z dzieckiem i kolejnym w drodze. Zastanów się porządnie, zanim tak wspaniała i dobra kobieta straci przez Ciebie sens swojego życia...

Gość Konserwatysta oświwecony
Oj panie majster, miałes odwage dzieci zmajstrowac, 7 lat razem, kochana kobieta, a tobie sie wolności zachciało? Tak jak wyżej - wydatki na dzieci pozostaną. Kochasz ją ale chcesz sie rozstac? Co z ciebie za facet? Chyba niedojrzały jestes, ja w ciezkiej rodzinie sie wychowałem, z niedobrym ojcem, ale dziadek mnie nauczył starym przedwojennym wzorem ze mężczyzna jak ma rodzine to o nią dba i kocha, bądz facetem z jajami. Co ci przeszkadza rodzina? przeciez z rodziną mozna podróżowac, spotykac sie ze znajomymi, rodzina to najwieksza radosc. W twoim wypadku ze wspaniałą żoną i kochanymi dziećmi to tylko pozazdrościc. Ale bądz sam na starość tylko potem sie nie dziw ze ci dzieci bedą w twarz pluc.

Gość Tchorz jak szczur
Po pierwsze ozen sie I wez w garść Po drugie dzieci i podróże wcale sie nie wykluczają Pomysł ile świata możesz im pokazać Kiedyś twoje dzieci słusznie nie podadzA ci ręki jeśli je zostawisz Dorośnij !!!!!

Gość gigukk
Powtorze to co ci napisalem w twoim poprzednim topiku . Trzeba bylo o tym pomyslec zanim zaloayles rodzine . Teraz jest juz za pozno do realizowania wlasnych przyjemnosci . Zachowaj sie jak mezczyzna , a nie jak dupek , ponies konsekwencje wlasnych czynow i pamietaj , ze to nie ty jestes tu najwazniejszy . Dzieci , ktorym dales zycie powinny wychowywac sie w pelnej i kochajacej sie rodzinie . Bedzie czas , ze mozesz bardzo zalowac , podjetych glupich decyzji ,wiec sie zastanow nad tym co robisz .

Gość przywalą ci alimenty
na 2 dzieci i będziesz podróżował do MOPSu.

Gość styczniowy przyjaciel
Po tym co napisałeś, stwierdzam że jestem podłym egoistą. Ona jest aniołem jak wspomniałeś, a ty przy drugim dziecku masz opory, bo nie będziesz mógł pozwolić sobie na przyjemności, przyjaciół. Kawał ch... z ciebie jest. Weź się ogarnij, poproś kogoś aby ci dał w mordę i zacznij postępować jak ojciec i przyszły maż. Narzeczony to ty mogłeś być przez zmajstrowaniem dziecka. Nie wiesz skąd dzieci się biorą????? Najlepiej dziewczynę zostawić z problem, a sam oddać się pasją, imprezom itp.

Koleś jesteś..... nie powiem tego bo słowami nie można określić Twojego postępowania. Człowieku wielu facetów marzy o takiej kobiecie a Ty zachowujesz się jak ostatni .... Wierzę, że zło które być może Jej wyrządzisz wróci do Ciebie nie z podwójną ale potrójną siłą. W miejsce kropek wstaw sobie epitet taki jaki sobie życzysz ,aby określił Twoje zachowanie. Facet jesteś tragiczny pod każdym względem ale nie mnie oceniać.

Gość anulia
I tak ci się wszystko utnie jak ci sąd przywali alimenty za dwójkę dzieci i nawet ci na seks z dzifką nie starczy .. a inne kobiety nie będą chciały faceta, który musi płacić zobowiązania alimentacyjne, tak czy siak masz sjierdolone .. chyba, że zaszyjesz się gdzieś w argentynie

Gość Zielona Laska
nie jesteś okrutny tylko głupi i liczyć nie umiesz

Gość mr eko
dostaniesz almienty max 800 zł na 2 bahory :) a ona jakis idiotka skoro sie nie zabezpieczała i Ty też :)

Gość prawda boli
pewnie czula co sie swieci i cie na drugie dziecko wrobila,wystarczy tutaj poczytac jakie baby sa podstepne np temat zaplodnienie strzykawka......wspolczuje serdecznie,

Gość prawda boli
ps nie jestes okrutny bo masz wyrzuty sumienia......ku**rwa przej**ebane,co bys nie postapij to i tak bedziesz zalowal

Gość cvzczfa
A jeżeli Twoja narzeczona też postanowi żyć tylko dla siebie, to co będzie z Waszymi dziećmi? Dom dziecka? Chcesz by kogoś, kto jest Twoją miniaturką ktoś obcy popychał, bił, głodził, a może i jeszcze gorsze rzeczy mu robił? Przyjrzyj się tej pięcioletniej "powtórce Ciebie", zobacz, jakie to fajne i jakie podobne do Ciebie. Poczuj, że jest to kawałek Ciebie. Jakie życie chcesz mu zafundować? Ciągłe cierpienie i ściśnięte gardełko? Z Tobą też tak kiedyś dorośli zrobili? :O

Gość cvzczfa
Naucz się kompromisu. Ty chcesz podróżować i być sam, a Twoje dzieci (kawałki Ciebie samego) chcą mieć tatusia, do którego w każdej chwili mogą się przytulić i który im powie, co jest dobre a co złe, który pokaże im, jak żyć, który zadba o to, by nie marzły i nie płakały. I to trzeba wypośrodkować. Trzeba zrezygnować z części podróży, albo odbyć je z dziećmi jak podrosną, a za to widzieć jak maluchy się rozwijają, rosną, dają Ci laurkę na dzień taty, obejmują rączkami, mówią, że jesteś kochanym tatusiem i biegną do apteki po aspirynę, gdy się przeziębisz. Samotne życie, takie bez miłości jest bardzo smutne.

Gość yt576r65
znam cie:)

Gość i tak nie będziesz miał
pieniędzy bo będziesz płacił alimenty na 2 dzieci :classic_cool: ps. kiepskie provo