Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość empeen

dlaczego zaczęli mnie lubić jak zaczęłam pis palić chodzic na wagary ?

Polecane posty

Gość empeen

tak jak w temacie w podstawówce byłam totalnym popychadłem... pewnie dlatego że byłam miła każdemu chciałam pomóc no i mam głupie nazwisko w gim zaczęłam być taka jak cześć klasy (palić pić przeklinać chodzić na wagary być nie miła tak bardzo jak w podstawówce pyskować nauczycielom) i od tamtej pory wszystko się zmieniło nawet każdy z tej paczki chcial siedzieć ze mną w ławce a ten chłopak co najbardziej mnie wyzywał... itd. chciał ze mną pod koniec gimnazjum chodzić ;/ dlaczego ?

Gość yrya
co robić żeby nie robić a żeby mieć?

Gość powiem i ja........
może to bardzo banalne co powiem ale najważniejsze w życiu to być sobą mieć swoje zdanie i nie ulegać wpływom innych wiem że w Twoim wieku to ważne żeby mieć towarzystwo ...być akceptowanym ...zapraszanym na imprezy itd....ale tak na prawdę Ci ludzie nie są Twoimi przyjaciółmi bo powinni Cię akceptować taką jaka jesteś sama sobie odpowiedz na pytanie czy wulgarne i chamskie zachowanie...wagary to jest to co Ci odpowiada ?...czy taka na prawdę jesteś ?.....pomyśl jak jesteś postrzegana przez innych jako wulgarna bezczelna dziewczyna o to Ci chodzi ?