Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolek

zakochałem się w kolezance ktora jest w ciązy

Polecane posty

Gość tolek

witajcie. mam 21lat i zakochalem sie w kolezance ktora jest w ciazy.. Zawsze ona mi sie podobala ale nie chcialem nic jej takiego mowic dopoki nie skonczylibysmy szkoly, poprostu wolalem poczekac bo bylbym pewien ze moglibysmy razem stworzyc fajna pare bo wiem ze jakby nie byla wciazy chciala by byc zemna. ale w takim wieku szkolnym to czlowiek sie chce tez wybawic i nie wiazac ale teraz jestem pewien ze chcialbym znia byc nawet bym byl wstanie wychowywac dziecko i pokochac jak swoje. Ale teraz to juz za pozno bo ona jest w ciązy z innymz z ktoryym ma juz wszystko zaplanowane. I wiem ze juz nie cofne czasu i nieczego nie zmienie. tylko mysli mnie przesladuja i nie wiem jak sie od tego uwolnic nie wiem może jej to powiedziec i wtedy juz jakos sie ztym pogodze nei weim, co o tym sadzic

Gość tolek
co o tym sądzicie ?

Gość Jelcz345
Poszukaj innej dziewczyny.

Gość tolek
łatwo powiedziec.. inne wogole mnie na dzien dzisiejszy nie interesuja i wiem ze jak to tak zostawie to nigdy nie wyjdzie z mojej glowy, a przeciez chyba i tak juz nie moge nic zrobic...

Gość tolek
jak to mam otworzyc, wchodzac na to otwiera mi sie strona chomikuj" no i nic nie ma

Gość tolek
widze ze nikt w stanie nie jest miii pomoc. Tak, jest to przykry przypadek i dlatego ludzie jak kogos kochacie to powiedzcie to tej osobie odrazu bo kiedy indziej moze byc juz za poznoo :((...

Gość tolek
widze ze nikt w stanie nie jest miii pomoc. Tak, jest to przykry przypadek i dlatego ludzie jak kogos kochacie to powiedzcie to tej osobie odrazu bo kiedy indziej moze byc juz za poznoo ...