Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juuki

Najlepszego loda i w ogóle seks mam właśnie z żoną

Polecane posty

Gość Juuki

Wczoraj miałem okazję znow "przetestowac" swoja przyjaciolke, to moja druga pozamalzenska parterka i dochodze do wniosku, ze zadna nie potrafi mi tak dogodzic, jak wlasnie zona, mimo, że jestesmy ponad 8 lat po slubie i prawie 15 lat znajomosci. Zastanawiam sie, czy wszyscy tak maja, ze po prostu zona jest lepiej dostsowana do naszych potrzeb, czy trafialem akurat slebe kochanki...

Gość Juuki
zastanawiam sie od dłuższego czasu żeby przetestować mojego kumpla....ciekawe jakiego on robi loda?Co myslicie? czy dorowna mojej żonie...

Gość Juuki oryginal
to nie wstydz sie napisac to ze swojego nicka podszywie ;) tepic pedalstwo!!!

Wniosek nasuwa się sam. Wydaje się, że małżonka miała lepszych testerów - edukatorów, niż twoje kochanki ;)

Gość a ja dodam, że
nie ma drugiej takiej...

Gość Zbychu 87
satyr, dobre :D :D

Gość Juuki
bo nie chce suka srac mi do ryja a ja to uwielbiam 😠

Gość katjaaaa
Bo mila lepszych testerow, moj tez mysli ze jestem tylko jego.A "tego" co z nim robie nauczyl mnie kiedys kochanek

Gość katjaaaa
DO JUKI Twoje "zarty"trudno nawet je tak nazwac sa malo smieszne , a wrecz zalosne

Gość katjaaaa
Wiec podszywie daruj sobie, smieszny nie jestes

Gość /,m/.,/.,/
moj maz tez twierdzi ze nigdy w zyciu takiegi seksu nie mial jak ze mna...nigdy z zadna dziewczyna nie robil rzeczy na ktrore ja mu pozwalam...jestem calkowicie bezpruderyjna i nie mam hamulcow w lozku..., i dlatego on tak bardzo to docenia, ejsli chodzi o loda....za kazdym arzem zachwyca sie tak jakbym robila mu to po raz pierwszy...wiec mysle ze chodzi tu o dobre dopasowanie sie do siebie ps ja tez nie mialam lepszego kochanka, mam wrazenie jakby czytal w moich myslach, zawsze robi to na co akurat mam ochote, dochodzimy razem lub ja ciut wczesniej, jest cudownie

Gość Juuki oryginal
/,m/.,/.,/, masz racje, a ta zdrada, to tak z przyzwyczajenia ;) wiadomo - chlop musi se pobzykac...

Gość Juuki oryginal
i material genetyczny rozdzielic, ale glebiej sie zastanowiwszy - fktycznie - po co te zdrady na poczatku sie chce, jest sie napalonym na inna, moze wiekszy poped, ale jak dojdzie co do czego, to czlowiek po wszystkim dochodzi do wniosku, ze w domu najlepiej

Gość sokrates_____
Masz rację. Ja też najlepszego loda i w ogóle seks mam właśnie z Twoją żoną ...