Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociak267

przyjaciele do pogadania potrzebni od zaraz

Polecane posty

Gość kociak267

jak w temacie, czujecie czasem potrzebę ot tak rozmowy niezobowiązującej z obcymi ludźmi?

Gość kociak267
o wszystkim i o niczym, jestem sama w pracy, na razie nie ma za dużo obowiązków i nie ma też do kogo ust otworzyć

Gość kociak267
do Regres a co masz może z tym problem? dla ciebie to za dużo do ogarnięcia?

Gość przelot_em
skąd się biorą takie idiotki?

Gość kociak267
stąd że mają nick przelot_em

Gość mlody war
Ja w niedziele rano w kościele zobaczyłem moją byłą nauczycielkę. Była w białej, lekko prześwitującej sukience, a pod spodem dość wyraźnie było widać białe stringi. Myśląc o tej nauczycielce waliłem już setki razy, więc fiut od razu stanął mi na baczność. Zrobiłem jej pare zdjęć tyłeczka i wrzucam wam je tutaj, też macie na nią ochotę? http://wsad.it/gosc/biologiczka

Gość ...gienia...
jasne ze jak człwoiek nie ma z kim pogadac, to tym bardziej mu sie chce otworzyc gębusie:) nawet do obcych, anonimowo, o wszystkim:) ja wrociłam wlansie z pracy po nocce, w domu niema nikogo, cisza spokoj, spac mi sie narazie niechce, to tak siedze i siedze :) miłego dnia dla wszystkich, mniej złosliwości , wiecej uśmiechu;)

dla ciebie to za dużo do ogarnięcia?" raczej twój idiotyzm wynikający z nudy mnie przeraża :) o niczym pogadać ? o wszystkim pogadać ? :D dobra jestes

Gość kociak267
tylko tak się wydaje, czasami wolałabym siedzieć bite 8 godzin nad stertą dokumentów niż czekać za pracą jak na zbawienie :)

Gość kociak267
do Regres skoto mój idiotyzm cię przeraża, to po prostu tego nie ogarniasz i tyle tak jak pisałam wcześniej a swoimi wypowiedziami nie potrafisz przekazać nic konstruktywnego oprócz tego że ponad ciebie.

Gość kociak267
do genia jak widzisz niektórzy wstali dzisiaj lewą nogą i myśla że wszyscy też tak muszą mieć

nie potrafisz przekazać nic konstruktywnego oprócz tego że ponad ciebie." ponoć lubisz rozmawiac o niczym :D

Gość kociak267
do Regres jak można rozmawiać ze ścianą, która odbija twoje słowa? monolog mogę prowadzić sama ze sobą bez twojego udziału

Gość spokój prosze
regres, a ty tak musisz od rana sie rzucać jak pchła na uwięzi?? daj na luz i sie nie czepiaj ludzi od samego rana?

Gość ...gienia...
a miało być mniej złośliwosci;) oo dokładnie spokój prosze, z uśmiechem i wyrozumiałością do ludzi:)

Gość kociak267
są ludzie i jest Regres :) złośliwości mamy na codzień w rzeczywistości

ja wolę jak jest dużo do pracy, i trzeba się śpieszyć ,bo czas szybko mija. Takie nudy w pracy to masakra, zwłaszcza jak ktoś wyżej patrzy ci na ręce i trzeba coś robić

monolog mogę prowadzić sama ze sobą bez twojego udziału" oczywiscie o wszystkim i o niczym :D

Gość kociak267
do manusia30 tak jak mówisz kochana, po dniu zapierniczania mam jeszcze siły na dom i całą resztę a po dniu takiego marazmu w pracy jestem tak wyzuta z sił że masakra.

daj na luz i sie nie czepiaj ludzi od samego rana?" po prostu nie rozumiem jak można rozmawiać np o "niczym"

Gość kociak267
Regres zaczynasz się powtarzać więc zmień płytę, chyba że to oznaka jakieś choroby to sorki :)

Gość ...gienia...
nie zaprzątaj sobie głowy tym "niczym" i zapodaj jakis inteligentny temat i bedziemy gadać o wszystkim;)

Gość można a czasami trzeba
to bardzo pomaga taka luźna rozmowa a temat zawsze się znajdzie

Gość można a czasami trzeba
ja mam dzisiaj mega doła i potrzebuje pogadać , bo zwariuje zaraz

Gość kociak267
z jakiego powodu masz doła jeśli to nie tajemnica?

Gość ojtam.
no jak to? normalnie! można rozmawiać o wszystkim i o niczym... mnie to nie dziwi :) nie przejmuj się autorko!

Gość kociak267
do ojtam. dzięki nie przejmuję się, teksty Regresa przyjmuje z uśmiechem na ustach wręcz, pół życia spędzamy na rozmowach o dupie marynie i nikt nie ma z tym problemu.