Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emili21

ruchy dziecka w 5 miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość emili21

witam jestem w 21 tyg ciazy i bardzo sie boje bo wczesniej czulam ruchy dziecka a teraz ich prawie wcale nie czuje i bylam w 20 tyg na usg i bylo wszystko oki co mam zrobic bo bardzo sie boje pomuzcie mi

Nie bój się, dziecko jest jeszcze takie malutkie i ma tak dużo miejsca, że masz prawo nie czuć cały czas ruchow, ja pierwsze poczulam chyba w 22tygodniu, a potem sporadycznie czułam jakieś jedno 'puknięcie' na dobę ;)

Gość Bajuaa
Dokładnie,ja też czasem czuje cały dzień a czasem tylko wieczorem:) A jak byłam w 20tc. to nie zawsze tak dobrze czułam-maluszek ma miejsca jeszcze duuuużo:)

Gość emili21
tylko ze ja juz stracilam jedno dziecko bylam w 19 tyg ciazy dlatego tak bardzo sie boje ze cos jest nie tak bo jeszcze nie dawno czulam moje malenstwo a teraz nie

zjedz coś słodkiego, albo napij się czegoś zimnego i połóż się na lewym boku. Ja jak się martwiłam, że nie czuję to tak robiłam i pomagało . Teraz jestem w 7 miesiącu i cały czas daje popalić, nic się nie martw

Gość emili21
dziekuje za odpowiedzi i tak zrobie jak mowisz i niedlugo sie odezwe i powiem czy pomoglo:(

tylko nie panikuj bo na to potrzeba trochę czasu, więc się połóż i zrelaksuj ;)