Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papiesek

Czy ty masz jeszcze dusze i godnosc czlowieka?

Polecane posty

Gość Papiesek

Nie mogę wytrzymać. Już nie. Czasem wydaje mi się, że pod względem uczuciowym (forum uczuciowe) upadli na samo dno. Uprawiają seks z żonatymi, dzieciatymi, rudymi (nie mający duszy), grubasami (powyżej 60 kg - nie maja godności) i kobietami po 30-stce (gerontofilia). Uczucia są tak ważne w życiu, po co je rozmieniać na drobne? Wielokrotnie dziś zadałem wam pytanie zawarte w pytanie - reagowaliście agresją. Wiem że prawda boli, że trudno przyznać że wasz rudy facet nie ma duszy, że wasza gruba kobieta nie ma godności albo, że nadszedł czas poćwiczyć skoki do trumny. Nie okazywaliście mi szacunku, obrażając nawet moją zmarlą w wieku 29 lat matkę (śmierć ze starości). Nawet podawaliście mi głupie przykłady rudych, którzy dożyli 100 lat - rude mogą, bo nie mają duszy. Pytam zatem po raz ostatni - czy ty masz jeszcze dusze i godnosc czlowieka? Czy twoje zycie uczuciowe cie zadowala, czy jest godne ciebie?

Gość ruda dusza
mam rudą duszę i rude włosy. mam 55 lat i nie jestem stara. mam także mądrość życiową , emaptię, kulture osobistą, której chyba ( podkreślam chyba) tobie brakuje. Poza tym chyba brakuje ci mózgu :D

Gość Polak Katolik XD
Nie masz rudej duszy, nie masz wcale duszy.

Gość Polak Katolik XD
Jedna napisała, że ma 31 lat i nie jest stara. Czy ona miała dusze i godnosc czlowieka? Najgorsze jest to, że ludzie czepiają się księży i żydów a zostawiają w spokoju to co rude i wredne.

Gość Jan Paweł Drógi
Zaprawdę powiadam wam, farbowane lisy nie mają duszy i godnosci czlowieka.

Gość mam zadarty nos
:( burze lokuf zamiast musgu wielki za soba nosze piec a z przodu mleczarnie gdzie tu jeszcze chcesz upchac dusze :(

Gość zdesperowona zona polna
Kurde, jesteście gupi. Udowodnij, że rudzi nie mają duszy! I kopnij się pięto w czółko. Jest pełno starszych pań :)

Gość njunnujn
no dobra ale o co chodzi w tej wyliczance? o drake? o sprowokowanie rudych i powyżej 30tki? bo nie kumam... pare dni przyszła do mnie pewna kobieta, była z córeczką tak 8-9letnią, jak zdjęła jej czapkę to spod czapki wypadły długie delikatne lekko falujące sie rude włosy, stał przede mną aniołek- idealne upostaciowienie duszy- efemeryczna, uduchowiona, nieziemska istotka. mam 176 cm wzrostu, jak ważyłam poniżej 60kilo to nie miałam miesiączki, a za to galopującą anemię. mam też powyżej 30tki i tak jak każdy poniżej 30tki mogę wpaść pod samochód nawet jutro, natomiast statystycznie zostało mi pół wieku życia, więc nie pierdziel koleś i gadaj o co Ci chodzi? hahahahhaha

Gość Jan Paweł Drógi
mam zdarty nos Prawidłowo! Ja szanuję rudych, ale są jak zwierzęta. To nie znaczy, ze trzeba ich krzywdzić... zdesperowana zona polna Wiem, że jest dużo staruszek - coraz więcej kobiet dożywa 30-stki.

Gość mam zadarty nos
njun glupio mi to napisac ale nie rozumiesz tematu :)

Gość Jan Paweł Drógi
O co mi chodzi? O dusze i godnosc czlowieka. Rudych czepiam się mniej, bo choc nie mają duszy, mogą godnie zyc. A co z 60-kilowymi monstrami? A co z tymi, które mimo starzenia się usilnie temu zaprzeczają? Mogą żyć godnie i dostąpić zbawienia, ale nie chcą. Wspieraj moją akcję. Wklej do sygnaturki cytat : "Czy ty masz jeszcze dusze i godnosc czlowieka?"

Gość njunnujn
a gdzie tolerancja? człowiek, który nie toleruje odmienności innych ludzi (tolerować to nie protestować, istnieć obok siebie, a nie popierać czy wchodzić w jakiekolwiek relacje), taki, który nie potrafi nawet ignorować istnienia osób, które z jakiś powodów uważa za inne, tylko zakłada topiki z hasłami anty na te osoby, wyraża tym własny brak godności, a koło znaczenia słowa dusza nawet nie stął przez chwilę. Oczywiście toleruję twoją wrogość wobec innych, uważam że możesz sobie istnieć jako zalękniony ksenofobiczny i agresywny ludzik, koło dupy mi to wisi. hahahhahaha

Gość njunnujn
brakiem tolerancji u ciebie jest wyskakiwanie z takim topikiem.

Gość mam zadarty nos
autor maial na wzgledzie dobro ogolu bo podobno kto pyta nie bladzi :D niun brawo :classic_cool:

Gość ruda dusza
kloło idioty tez nie stałes ani przez chwilę. Oni chociaz myślą - ty autorze w ogóle nie masz czym .

Gość njunnujn
ten znak równości pomiędzy gwałceniem i współżyciem z rudą jest znakomitym wykwitem twojej umysłowości takim pryszczem wręcz. autorze moze to miało być śmieszne, czy coś... wyszło jak zawsze. zieeeeef

Gość ruda dusza
nic co żałosne nie może być śmieszne. A autor jest załosny. zadam ci pytanie : czy wiesz czym jest dusza ?

Gość njunnujn
nudzisz, ja stąd idę.

Gość mam zadarty nos
tak jak wolna wole dlatego wole sie bawic :)

Gość mam zadarty nos
trzy :D

Gość mam zadarty nos
jestes pierwsza osoba ktora tak drastycznie do mnie sie zwraca

@Papiesek Dlaczego nie lubisz ludzi? Wiesz, że ktoś kto nie lubi ludzi, to najczęściej ktoś kto nie akceptuje czegoś w sobie (np. wad). Czy mógłbyś wyjaśnić mi czemu tak się martwisz o duszę i godność innych? Chcesz zostać Jezusem?

Gość Jan Paweł Drógi
Zgłosiłem podłego podszywa do usunięcia! Żaden rudy nie będzie obrażał mojej wiary!!!! NIech żyje kościół! Polska powinna zostać opróżniona z pieniendzy, papiez lepiej wie co z nimi zrobić!!!

Gość Papiesek
@JacekJ Ja nie mogę zaakceptować pewnych rzeczy bo zabrania mi tego moja ideologia. Toleruję innych, bo uważam że nie można nikogo sądzić za coś, co jest od niego niezależne, np. kolor włosów. Ale tęsknię do dawnych czasów gdy stare 30-latki zachowywały się godnie jak na swój wiek a nie jak teraz, niczym małolaty. Inna sprawa to grubi, wiem że część tu jest bez winy... ale większość zapewne nie.

Gość mam zadarty nos
pobierzmy sie :D Ty mnie ogaraniasz ja za Toba nie nadazam zbaw mnie i siebie

Gość kikolec
waze ponad 60 kg, jak moge odzyskac dusze i dostapic zbawienia Pana Wszechmogacego no i ten wiek moj 26 lat, co robic?

Gość Papiesek
@zadarty nos ja żyję w celibacie @kikolec Nie! Nie rozumiesz. Grubi mają dusze, to rudzi jej nie mają. 26 lat to jeszcze 4 lata do starości. Urudź dzieci.

Gość kikolec
Papiesku, dziekuje za wyjasnienie, bede spokojniej zyc a dziecko urodzilam juz .