Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 71196

Tesciowa stara krowa...

Polecane posty

Gość 71196

My mieszkamy u góry a teściowa na dole pali 2 paczki papierosów dziennie uważa że ten smród nie dochodzi do nas do góry dodam że mój synek ma 4 miesiące i na niego zle wplywa jej uzaleznienie. Co z nią zrobić? Nie pozwalać jej dochodzić do małego? Oczywiście to dom teściów... A gdy jej powiedziałam że mi to przeszkadza oburzyła się awanturę zrobiła ...

Gość Nic strasznego
Niech twój mąż z nią porozmawia ja też palę ale nie kopce na innych bo palenie bierne jest szkodliwe a dla dziecka bardzo niebezpieczne.

Gość ja nie potrafilam powiedziec
to nieeformowalna baba tj moja wyglada na 75 a ma 50 i myslenie tez wstecz do tylu moja palila nawet jak bylam w ciazya ma zwyczaj jarania w lazience a mnie gonilo do wc to mdlec moglam a wiedziala ze przyjdziemy na obiad punktualnie bo nie lubi spozniania sie pilnujac malego tez palila na balkonie gdyby mi sie urodzilo 2dziecko w zyciu jej nie wezme wole sie zadluzyc na nianie zreszta zdanie meza po bezskutecznej walce: to stara palaczka i cos w tym jest bo jak sie nie chce to nie rzuca nigdy ci starzy dlugo palacy ludzie