Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniony chłopak

prawiczki, jak sobie radzicie z samotnością?

Polecane posty

Gość osamotniony chłopak

pogodziliście się już, że zostaniecie sami? nie martwi was to, że będziecie szli sami przez życie? nie będziecie się mieli do kogo przytulić, nikt nie powie że was kocha, nie założycie rodziny. ja osobiście nie mogę się z tym pogodzic, nie chce być sam jak palec

Gość ja walczę sam ze sobą aby
nie napisać do pewnej dziewczyny. generalnie jestem pewien że kogoś tam znajdę, ale na dziś, tę chwilę czuję się mega źle.

Gość Zuzanna Amelia ####
ja walczę sam ze sobą aby - czemu nie napiszesz do tej dziewczyny ?

Zuzanna Amelia, czy ty jesteś jakimś adminem..? już wczoraj mieliśmy okazję wymienić kilka postów. odpowiedz jest prosta: męska duma.

Gość Eteril
Trzeba się pogodzić z prawdą. Trudno zeby po 30 coś się zmieniło.

Gość Zuzanna Amelia ####
ja walczę sam ze sobą aby - dlaczego uwazasz ze jestem adminem ? i co ma meska duma do napisania jednego smsa ? nie wstydz sie

Gość kierowca tira
protest anonim dzisiaj, 17:05 anonim: Szanowni Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. zablokujemy 8-semke w ok Augustowa i Mszczonowa,w okolicy Rawy Maz na zwężkach i Tomaszowa Maz w ok Oleśnicy i za Wrocławiem stworzymy paraliż Polski. Chcemy to ... rozwiń całośćzrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) PREZCZYTAJCIE I PODAJCIE DALEJ!

Gość Zuzanna Amelia ####
Eteril - ludzie odnajduja swoje drugie polowki nawet na emeryturze , wiec 30 lat to nic

Gość Eteril
A gdzie seks igraszki na emeryturze ? Tfu

Zuzanno Amelio, nie wstydzę się. jestem w jakiś sposób rozdarty między pragnieniem zbliżenia się do niej a definitywnym zakończeniem tego. to moja pierwsza dziewczyna, pierwsza do której się zbliżyłem, pocałowałem, przytuliłem a jednak..jesteśmy różni. jest zapatrzona w siebie, nie potrafi docenić tego co mógłbym jej dać ale egoistycznie nie pozwoli o sobie zapomnieć. odzywa się co jakiś czas, rozbudza nadzieję i..odpuszcza. ile można?

Gość Zuzanna Amelia ####
Eteril - fhg to Ty ?

Gość ja jako takiej samotnosci
nie odczuwam mam kupe zajec, ze przez chwile nie mysle o tym ze jestem sam. Poza tym miec dziewczyne to nie tylko darmowy sex , przytulanie itp. Ale takze klotnie , kryzysy, kompromisy nie pisze sie na takie cos.Jeszcze zalezy masz lat kolo 30tki raczej juz sie tym tak nie przejmujesz i zyjesz z dnia na dzien.

Gość Crocooooodlie
Czuje się fatalnie, jednak jeszcze nie skapitulowałem - szukam, tak jak potrafi prawiczek najlepiej.

"Szanowni Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce." wybory były ledwo 3 miesiące temu, wtedy nie wiedzieliście jakie są ceny paliw i co wyprawia nasz ukochany rząd? wybraliście se "politykę miłości" to morda w kubeł i płacić.

Gość Zuzanna Amelia #####
Crocooooodlie - czyli jak szukasz ?

Gość beti91
kolego a ile masz lat?

Gość Zuzanna Amelia #####
ja walczę sam ze sobą aby - musisz urwac kontakt z ta dziewczyna , tworzysz z nia toksyczna znajomosc

a niby z jakiego powodu walczę? :) mam do niej ogromny sentyment, zawsze chciałem aby to ona była tą pierwszą ale..;)

Gość Crocooooodlie
Szukam w szkole, bo się jeszcze uczę, ale ja nie wiem co będę robił jak skończę tą szkołę. Pójdę pewnie do jakiejś podłej roboty, a tam nikogo nie spotkam, dlatego się śpieszę.