Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZLODZIEJE ZLODZIEJE

PROTEST PRZECIW TAKIM CENOM PALIWA CZYTAJCIE

Polecane posty

Gość ZLODZIEJE ZLODZIEJE

Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rz0ąd, że jeżeli n cie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) Warszawa Krakow Poznan Gdansk też niech sie dołacza . jest ktos chętny ?? PREZCZYTAJCIE I PODAJCIE DALEJ !!!!!!!! http://tnij.com/ujHOx MACIE LINKA ZE TO MOZE BYC ZMOWA CENOWA

Gość Kolo129
Bez sensu. Rownie dobrze mozna sie modlic o deszcz. Lepiej wbijcie sobie wreszcie do glowy, ze dopoki nie mamy waluty euro, bedziemy za to placic.

Gość PANICZE ZNOW NADAJE
A CO CI DA EURO IDIOTO??? CHCESZ ZA WSZYSTKI WIECEJ PLACIC??? MARZY MI SIE ZEBY W TYM PYERDOLONYM KRAJU LUDZIE W KONCU WYSZKLI NA ULICE I ZACZELI WSZYSTKO ROZPYERDALAC PO KOLEJ, MOZE TEN YEBANY RZAD W KONCU COS BY ZROBIL

Gość ZLODZIEJE ZLODZIEJE
robia z nami co chca doja z kazdej strony oni tego nie czuja bo maja pensyjki po 10 tys

Gość jestem za tym
A nawet dalej - trzeba też koniecznie zaprotestować przeciwko skandalicznym cenom benzyny w innych krajach. W Niemczech to juzima po co jeździć. Francja nielepiej, a Skandynawia to juz koszmar!!! Ja proponuję zablokować A2 w Niemczech, autostradę Lyon-Paryż we Francji i trasę krajową Molde-Oslo w Norwegii. Kto chętny? :D

Gość Kolo129
Miszczu ekonomii: jak za wszystko bedziemy drogo placic, to proporcjonalnie za benzyne bedziemy mniej placic, bo jej cena jest stala miedzynarodowa, tak? Wlasnie o to chodzi! Bedziemy wiecej placic za rozne towary i zwlaszcza uslugi, ale to znaczy, ze bedziemy tez o tyle wiecej zarabiac. Wtedy benzyna bedzie dla nas malym wydatkiem...

Gość PANICZE ZNOW NADAJE
WIERZYSZ W TE WIEKSZE ZAROBKI???? KURWA W JAKIM TY SWIECIE ZYJESZ :O BEDZIESZ MIAL GOWNO A NIE WIEKSZE ZAROBKI

Gość chcę lato
PANICZE ZNOW NADAJE A CO CI DA EURO IDIOTO??? CHCESZ ZA WSZYSTKI WIECEJ PLACIC??? MARZY MI SIE ZEBY W TYM PYERDOLONYM KRAJU LUDZIE W KONCU WYSZKLI NA ULICE I ZACZELI WSZYSTKO ROZPYERDALAC PO KOLEJ, MOZE TEN YEBANY RZAD W KONCU COS BY ZROBIL Popieram

Gość chcę lato
Ale to w całej Polsce powinno się po blokować autostrady i obwodnice.Tylko wtedy to ma sens

Wszyscy powinniśmy wyjść na ulice, trzeba zrobić porządek a nie siedzieć po cichu i udawać, że nas to nie dotyczy. Inaczej w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Gość HMS...DRCS...Petard
Głupota. Jak jesteście tacy twardzi to może skrzyknijcie pół POLSKI i jedźcie do Warszawy. Co komu winni kierowcy na A4? Zebrać górników, hutników, stoczniowców, pielęgniarki i wszystkich niezadowolonych. Jechać do Warszawy i tam im zrobić z dupy linię Maginota. Do Wisły i z prądem