Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmadla kota1

po ile kupujecie pampersy

Polecane posty

Gość Karmadla kota1

jak w temacie i czy oplaca sie kupowac na allegro? do tego ile schodzi Wam pampersow dziennie? Mi chodzi o wage niemowlaka od 3-6kg

Gość Karmadla kota1
plizz pomozcie

Gość Karmadla kota1
a ile schodzi Wam pieluszek dziennie przy niemowlaczku?

Gość powidladlababci
nie kupujcie pampersow na allegro, czesto sa tam pampersy chinskie wiec lepiej uwazajcie!

Gość Mama Nasturcja
nie wiem czy by się opłąciło bo musisz zapłącić za przesyłkę a często są promocje w dużych sklepach.

Najtaniej wychodzą Pampersy chyba w Tesco. Kupowałam 2 miesiące temu to płaciłam niecałe 100 zł za wielką pakę - jeśli dobrze pamiętam to jakieś 180 sztuk "trójek" . "Czwórki" też były w tej cenie, ale chyba 150 sztuk. Porównywałam z cenami na Allegro i Tesco wychodziło znacznie taniej. Mój synek ma teraz niecałe 11 miesięcy i od 3 tygodni sadzamy go na nocnik i kupki robi już tylko na nocniku (1 - 2 razy dziennie) - oczywiście sam nie woła, ale wiemy, ze na ogół robi po śniadaniu i wieczoem między obiadem a kolacją więc wtedy go zawsze sadzamy. Czasem także w ciągu dni i wtedy często poleci siusiu. Tak więc w ciagu dnia zużywam 1 - 2 pieluchy i potem w nocy także z 2 (bo budzi się w nocyu 2 - 3 razy i wtedy najwięcej mleka pije to i sika dużo). Ale wcześniej jak nie robil jeszcze na nocnik to schodziło nam na dobę z 5 - 8 pieluch - często zdarzalo mu się walnąć kupkę po kąpieli do świeżo założonej pieluchy.