Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana justyna

Dziecko nosi moje nazwisko! Czy dobrze zrobilam? zrobilam to dla ojca!

Polecane posty

Gość załamana justyna

Urodzilam syna i dalam mu na imie Kazimierz, po swoim ojcu. Facet moj ma brzydkie nazwisko Ja pochodze z bogatej rodziny W dodatku ojciec ciagle mowi ze moi bracia to nieudacznicy ktorzy mu nigdy nie dadza wnukow. Poklocil sie juz oto ze swoja synowa ze nie chce miec dzieci. Teraz ja urodzilam juz dziecko to ojciec wyskoczyl mi z tekstem po co mi teraz facet skoro mam juz dziecko? myslalam ze oszaleje bo ojciec przychodzi do mnie i do mojego faceta i stara sie sprowokowac klotnie.

Gość załamana justyna
Moj synek ma jedno i drugie imie po dziadku. Kazimierz Stanislaw, mnie te imiona sie bardzo podobaja. Maly nawet jest bardzo podobny do mojego taty, chcialabym nawet zeby charakter tez mial po nim. No i tutaj zaczyna sie problem bo moj tata codziennie znajdzie czas by mnie odwiedzic i mojemu facetowi to przeszkadza.

Gość załamana justyna
Wlasciwie to moj syn ma tylko jednego dziadka mojego tata. Mama nie byla zbytnio zainteresowana moja ciaza, nawet jak urodzilam to wpadla tylko na pol godziny popatrzec jak wnuk wyglada. Przyszly tesc tez jakos nie okazywal szczescia z powodu mojego ciazy. Przyszla tesciowa tez miala to gdzies, woli se na wczasy pojechac. Moj tata coraz czesciej mysli o rozwodzie z mama, zalezy mu na posiadaniu wnukow a moj syn jest jego pierwszym wnukiem. Tu polega problem ze ojciec chcialby zebys sie rozstala z ojcem swojego dziecka ale ja swojego faceta kocham.

Gość new jersey*******
ale ludziom sie nudzi, ja pierdziele :-O zwiaż sie zatem ze swoim ojcem i razem wychowajcie tego waszego rodzynka :-O bo chyba do tego zmierzasz w tych swoich fantacjach? :-D

Gość załamana justyna
Tylko ze to nie jest prowokacja. Ja zastanawiam sie bo ojciec to najwaznieszy mezczyzna w zyciu kobiety ale juz narzeczony/maz schodzi bardziej na drugi plan.

Gość kjbytfdcrtcrt
ojciec najważniejszym mężczyznom kobiety???Pierdyknij się w łeb. Masz faceta i syna i to jest najważniejsze. jeżeli masz jednak jakieś wątpliwości to tak jak napisała Ci koleżanka wyżej, zwiąż się z ojcem i wychowuj "rodzynka" psychicznie chora rodzina czyt. Ty i ojciec...stary ładne Ci pranie mózgu zrobił...

Gość TZD
to chyba jakis zart:-o Mysłałam,zę ludzie z bogatych rodzin potrafią lw poprawniejszy sposób wyrażać swoje myśli:-o

Gość to nie gerber jest winny
A dziecko to kto Ci zrobił? też pewnie tatuś. jeśli to nie prowo to jesteś zdrowo walnięta i wymagasz leczenia!

Gość buhahahahahaha
buahahhahahaha zakochala sie w starym

Gość jesteś chora psychicznie!
brak mi słów :(