Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lullinka

Czy związek z mężczyzną dużo starszym ma sens?

Polecane posty

Gość Lullinka
właśnie się nie spytała. Przemilczałam to, teraz żałuję, że z Nim o tym nie rozmawiałam. Może boi się zaangażowania....

Gość znamto
nie masz czego zazdroscic tobie moze takze sie uda czego ci zycze.doradzam ci porozmawiac z nim szczerze

Gość Lullinka
Porozmawiam z Nim. Po prostu nie chcę mu się narzucać.

Gość szkoda ciebie i życie na czeka
ZOSTAW GO , JEST TYLU KTÓRZY BY CHCIELI , zerknij gdzies w konkretne miejsce o ile chcesz poznasz kogos ciekawszego , może mądrzejszego kobietko

Gość znamto
moze bac sie roznicy wieku tego ze go zostawisz dla mlodszego za pare lat to jest normalne ze ma obawy.ty musisz go uswiadomic ze to tylko on jest najwazniejszy ze go kochasz i szanujesz

może ma kogos a on tego nie ujawni , a dlaczego sie waha i nie daje znaku..?Bo ukrywa , wiec nie bądz naiwna

Gość Lullinka
Dlaczego według Ciebie powinnam go zostawić? Chodzi o jego wiek?

Gość Lullinka
Wiesz, nie wygląda jakby był z kimś związany. Ale.....też się nad tym zastanawiałam, że może on kogoś ma? Prawie 40letni mężczyzna z nikim nie związany...może po prostu traktuję mnie jak swoją kochankę.

uświadomić ? Raczej wątpie, uwazam że porozmawiałby z nia na ten temat i przedstawił swoje obawy , przeciez trzeba jasno sie wyrazić . Dlaczego ,skad stareotyp że młodsza go zostawi, nic bardziej myslnego, ska to sie utarło , pewnie z mediów i prasy ,ale to iinna bajka z clebrytami którzy dla sławy i nakręcenia siebie i wszystkich w koło robia takie cyrki w swoim zyciu.

Gość znamto
przesada teraz to gdybanie i glupota,nie mysl ze kogos ma tylko spytaj go otwarcie a nie teraz siedzisz i myslisz a tak naprawde moze cie kocha a kazdy bedzie ci tu czarne scenariusze przedstawial

Gość Lullinka
Też mi się wydaję, że gdyby miał poważne plany, to sam by zaczął temat. Tym bardziej, że on jest bardzo konkretnym człowiekiem. Może pprostu chodzi mu czerpanie przyjemności ze spotykania się ze mną, a nie o stworzenie stałego związku?