Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghvbbg

bańki chińskie, stosował ktoś?

Polecane posty

Gość ghghvbbg

pomagają przy diecie i ruchu na cellulits? czy lepsze efekty daje np. masażer próżniowy? Z góry dziękuję za wszelkie opinie.

Gość jasne ...
na łechtaczkę dobrze robią przykładasz i zasysasz ! :)

Gość mikikun
Okłady ze świeżego majeranku mają szczególnie silne właściwości przeciwzapalne na skórę, błony śluzowe, w tym oczy. Przed II wojną światową napar z majeranku był w medycynie germańskiej oficjalnie zalecany do przemywania skóry, okładów na skórę i oczy oraz do płukania jamy ustnej i gardła przy stanach zapalnych. Osobiście bardzo dobre rezultaty osiągałem stosując okłady na oczy z naparu świeżego i suchego majeranku przy zapaleniu spojówek w przebiegu alergii. Przed laty bardzo byłem zadowolony z majeranku w leczeniu nieżytu żołądka, jelita cienkiego i grubego. Świetnie leczy zaburzenia trawienne, niestrawność, wzdęcia i biegunkę. W tym celu pić mocny napar co 2 godziny po 100-150 ml. Naparem przemywać twarz łojotokową i bladą, z krostkami i grudkami oraz plamami z przebarwienia. Dłużej stosowany napar majerankowy doustnie i na skórę usuwa hiperpigmentacje. Majeranek sprawdza się w terapii stanów zapalnych gardła, krtani i oskrzeli. Mocny napar ze świeżego lub suchego majeranku, na wodzie lub mleku, z dodatkiem miodu i propolisu polecam w leczeniu grypy, anginy, ospy, przeziębienia, świnki i zapalenia oskrzeli. Olejek majerankowy można zażywac na soku malinowym, miodzie lub w mleku po 4-6 kropli kilka razy dziennie przy nieżytach układu oddechowego.

Gość ghghvbbg
stosował ktoś te bańki bądź masażer?:>

koelznka się tym zajomowała, testowała na sobie i mówi ze efekty super, ze cellulit schodzi, a ona nie ćwiczy raczej

Gość hahahhahahah
a co cellulit ci zżera uda czy posladki ?

Gość ojaniemogehtth
a mi i uda i posladki na razie stosuje peeling kawowy o bankach tez myslalam czytalam w miare dobre opinie ale do tego trzeba i masowac i cwiczyc i dobrze sie odzywiac wtedy moze i beda efekty

Gość ghghvbbg
ja dobrze się odżywiam, codziennie kręcę na hula hop ciężkim dużym z kulkami masującymi, czasami ćwiczę, dużo chodzę...peeling kawowy stosowałam, ale strasznie brudzi, więc pomyślałam o tych bańkach

Gość nikita116
Ja tez stosuje peeling kawowy na całe ciało. Świetnie robi. mam ochote spróbowac tych baniek na uda i posladki bo cały dzień siedze i tam nie jest ładna skóra...Chodze na Vacu Well i to tez dobrze robi i kondycje wyrabia i skóra duzo bardziej gładka. W Słonecznej Wyspie jest dziewczyna co robi masaż bańkami. czytałam ich stronkę http://www.slonecznawyspa.com/. mozna wziąć pare minut dla sprawdzenia to chyba pójde czy nie popękają mi naczynka. Podobno to działa ta bańka i kobitki są zadowolone.

Gość Basia44Gdynia
Hej dziewczyny, ja od trzech tygodni masuje się bańkami co drugi dzień po około 30minut. (15minut na każdą nogę). Po dwóch tygodniach zaczęłam widzieć efekty i powiem Wam szczerze, że to działa. Wiadomo, na początku był ból ale z każdym zabiegiem staje się on mniejszy. Co ciekawe, polecam Wam bańki chińskie silikonowe, są delikatniejsze, nie śmierdzą gumą i w dodatku są miększe. Mam też zwykle gumowe tańsze ale bardziej polecam Wam silikonowe. Kupiłam je w tym sklepie: http://www.medimas.pl/pl/p/Chinskie-Banki-Sil ikonowe-Na-Cellulit-Antycellulitowe/126 Polecam, warto Basia :)