Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliente-

Zostawił narzeczoną dla 18-latek

Polecane posty

Gość kaliente-

witam, Bylismy 4 lata razem. Pol roku bylam jego narzeczona. Zostawil mnie. Nie jestesmy ze soba od 3 miesiecy. Wczoraj sie dowiedzialm, ze spotyka sie, "bzyka" jak to ujal jego kolega dwie 18latki. Znienawidzilam go maksymalnie juz po rozstaniu, ale ta informacja, ze porzucil 30latke dla 18latek zabolala mnie bardzo.. Potrakotowal mnie jak smiecia. 28 latni facet zamienil narzeczona na zabawe ;-(

Gość widocznie jesteś kiepska
:D

Gość lord stront
Odpowiem Ci szczerze. Byłoby z nim coś nie teges, gdyby porzucił 30letnią kobietę, dla innej 42letniej, samemu mając 28 lat. 28 lat dla mężczyzny, to nie tak wiele, może sobie pozwolić na hulanki i swawole. To było tylko narzeczeństwo i nic więcej. Przeszło mu. Lepiej, że to się stało teraz, niż po ślubie.

Gość glen muller
i dobrze zrobił .. związek z kobietą starsza nie ma żadnej przyszłości .. przynajmniej dzieci nie ucierpiały

Gość lord stront
Ale, gdyby ująć to arytmetycznie, to ---> 18 + 18 = 36 Czyli masz 6 lat przewagi :classic_cool:

Gość Grabarz_z_powołania
kaliente- ciesz sie dziewczyno... niech się zabzyka na smierć. Ty jestes wolna i udało ci się zupełnym przypoadkiem ominac gówno na swojej drodze :classic_cool:

Gość vevrds
Przyznaj się, zazdrościsz mu i tyle :classic_cool:

Gość pozdro dla kumatych :)
jebac system ! koles rozkminil zasady gry wiec robi to na co ma ochote, widocznie nie było jego marzeniem malzenstwo, pogodz sie z tym !

Gość Grabarz_z_powołania
pozdro dla kumatych :) koleś owszem, rozkminił.... ale nie zasady gry tylko siebie dla tego co kocha najbardziej - bzykania co popadnie :classic_cool:

Gość lord stront
Tak sobie pomyślałem, że jesteśmy zbyt okrutni. Dziewczyna jednak cierpi.