Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklamany katol

moj ostatni dzien na kafe

Polecane posty

Gość zaklamany katol

witam. to moj ostatni dzien w zyciu na kafe. jestem tu od kilku lat codziennie kilak godzin przesiaduje na kafe ciagle pod innym nickiem. tych nickow jzu bylo ponad 50. zakladam glupie i te madre tematy odpisuje trollom i sam jestem trollem i spamerem. wyzywam innych ale tez doradzam. wychwalam sie jaki to ja nie jestem. myslalem ze jestem kims lepszym od was a okazalo sie ze jestem taki sam jak wy, prostym polaczkiem zyciowym nieudacznikiem bez przyszlosci, glupim gosciem z malym fiutkiem. zal mi siebie i jednoczesnie zal mi was. koncze z kafe bo to syf i nie mam zamiaru spedzac czasu w gronie takich samych osob jak ja sam. dziekuje i zegnam przegrancy

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
no to strzałka

Gość jgcggxgc vb
uygugvuvhjn m

Gość fhffhfhfh
zaczekaj do 26 stycznia chociaz wtedy i tak juz wszyscy pozegnamy sie z tym forum musze nieprzeczytane tematy skopiowac sobie jakos bo oszaleje,tyle nieprzeczytanej kafeterii łaaa moj jedyny sens życia

Gość mietowka;)
hejka a dlaczego sie pozegnamy?

Gość mietowka;)
wiesz co uzalasz sie nad soba wes sie w garsc a jak nie chcesz tu siedziec to zamkni strone i juz..

Gość mietowka;)
kijowy moment zes sobie wybral na naprawe swojego zycia bo juz koniec swiata za niedlugo;p a ile masz lat?