Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani bizneswoman

stażystka po miesiącu pracy domaga się stałego zatrudnienia

Polecane posty

Gość pani bizneswoman

Miesiąc temu (krótko przed świętami) zatrudniłam stażystkę z ogłoszenia.Nie płacę jej bo to dwumiesięczny staż mający na celu nabycie doświadczenia,dopiero po dwuch miesiącach będę mogłaq zastanowić się czy ją zatrudnić.A ta w piątek do mnie wchodzi i się pyta czy się sprawdza w tej pracy.Na co ja odpowiadam że lepiej niech się spyta pracownicy,która ją szkoli.A wtedy ona mówi że już pytała i czy może liczyć na umowę.Myślałam że gówniare bezczelną za drzwi wywalę ale jakoś się opanowałam.Ta młodzież jest taka roszczeniowa że nie pytajcie :o

Gość lalalalalalalalaaaaa
Spytała się czy może liczyć na umowę i już bezczelna???? Weź jej nie zatrudniaj, bo tylko jej życie zatrujesz, pewnie chciałoby się na stałe mieć za darmo...

Gość kobieta chce być fit
No pewnie Cię to zdzwiło bo korzystasz za darmo ze stażystów a jak staż im sie kończy to bierzesz kolejnych i do głowy Ci nie przyszło, zeby kogoś zatrudnić :P

Gość pani bizneswoman
tak, dwuch, to tak durzo? Ona musi nabrac troche doswiadczenia!!!!

Gość asssssgs
Jeśli grzecznie zapytała to nie widzę w tym niczego niestosownego. To chyba dobrze , że praca się jej spodobała i chce zostać.

teraz pracodawcy to większe głąby niż pracownicy :o co za kraj niedługo inteligencja będzie sprzątać rzygi po prostakach -szefach :o

Gość pani bizneswoman
nie chdozi nawet o to że domaga sie zaturdnienia (chociaż i tak jest tak kiepska, że jej nie zatrudnie) ale o to,że wiedziała od początku o dwóch miesiącach stażu a domaga się już teraz zatrudnienia-może od razu na czas nieokreślony???

Gość EWAertyui
pani bizneswoman tak, dwuch, to tak durzo? Ona musi nabrac troche doswiadczenia!!!! ------------- tyyy posrana idiotko! jak już chcesz prowokować to nie przedobrzaj. nawet na prowokacj na forum dla pół-mózgów trzeba nieco sprytu, a ty durak jestes

Gość a co to jest 'DWUCH??
:):):)

Gość lalalalalalalalaaaaa
zależy jej na pracy, ja też tak robiłam- grzecznie pytałam czy są szanse na zatrudnienie..bo jak szef ma tendencję do jechania przez lata na darmowych stażystach, to szkoda czasu na pracę za frajer...

Gość kobieta chce być fit
a żeby cię takl kontrola z inspekcji pracy spotkała za to co o niej gadasz :P

Gość sdfg
17:02 [zgłoś do usunięcia] pani bizneswoman tak, dwuch, to tak durzo? Ona musi nabrac troche doswiadczenia!!!! OJ pani BIZNEZWOMEN CO Z pani ORTOGRAFIĄ ?

Gość aurora borealisss
to chyba oczywiste, że dziewczyna chce wiedzieć, czy ma się już zacząć rozglądać za nowym miejscem, czy nie. To nie jest takie proste znaleźć pracę teraz, więc logiczne, że nie chce sobie robić przerwy w życiorysie. a poza wszystkim to bezpłatne staże to są chyba nielegalne, co nie?

Gość w sumie jej sie nie dziwie...
u nas w firmie pol roku gosc pracowal jako "wolontariusz", a teraz sie pakuje i szuka nowej "pracy"...

Gość niech sie cieszy ze ma
sie gdzie zahaczyc niewdziecznica!

Gość ppowiedz wprost
zatrudnienie najwczesniej po 12 m-cach albo bierz nastepna z urzedu pracy