Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaw2012

Ktoś mi porysował samochód warto zgłaszać?

Polecane posty

Gość zagubionaw2012

Jak w temacie, w miniony weekend ktoś ze wszystkich stron obrysował mi auto, które stało na podwórku- ogrodzonym. w mojej okolicy jest ok 10 domów jednorodzinnych- nie jest to więc często uczęszczane blokowisko. Sprawę zgłosiliśmy na policji późnym wieczorem ok 23.30, gliniarze stwierdzili że i tak winny na pewno się nie znajdzie, a jak mam AC to po co się po sądach włóczyć. Jestem zaskoczona i nie rozumiem tego- żyjemy w końcu w cywilizowanym kraju. Pytam więc czy warto zgłaszać to w prokuraturze, czy ktoś z was spotkał się z podobną sprawą i zna kogoś kto z takiej sprawy wyszedł zwycięsko? Proszę o odp.

Gość paolinek
szkoda nerwów i bieganiny- masz AC to niech wypłacają. Zgłoszone na policji jest to starczy.

Gość zagubionaw2012
To co nie iść do prokuratury?

Gość venia16
A domyślasz się kto to zrobił?

Gość zagubionaw2012
Nie, raczej nie.

Gość drożyzna, afery,zamachy
tak, my dostaliśmy za naprawę, za lakiernika - dokładnie za usługi, a nie z góry. Warto!!! W końcu po co płacisz OC i AC? Korzystaj, dostaniesz kasę.

Gość nie to miejsce, nie ten czas
POlicja szuka młodocianych piratów od piosenke. Może znowu ordery dostaną? Na taklie głuPOty jak twoja nie ma teraz czasu :classic_cool:

Gość zagubionaw2012
no tak do ubezpieczalni oczywiście zgłoszę ale czy wnosić sprawę do sądu?

Gość gość
Co do porysowanych samochodów to mogę podrzucić namiar na dobrego lakiernika http://www.radeckirobert.pl/ - nie raz mi ten lakiernik pomagał. Cenowo też jest spoko, nie rujnuje kieszeni. Lakier jest dobrze dobrany i położony.

Gość alan1312312
powinno się łamać ręce i nogi wandalom a później publicznie kastrować cweli!

Gość gość
Zgłaszanie raczej nic nie da. A jeśli jest to niewielka usterka, to można spróbować zlikwidować ją samemu. Materiały lakiernicze do tego potrzebne można zakupić od firmy http://4cr.pl/ która posiuada ich szeroki wybór

Gość gość
dla mnie święta racja, lepiej samemu sobie z zarysowaniami jak są niewielkie radzić niż się w jakieś dochodzenia szarpać bo to tylko nerwów można natracić, venox z k2 na zarysowania na lakierze jest bardzo spoko i nie trzeba jakichś detalingowych umiejętności żeby ogarnąć