Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaaa

Mezczyzni spod znaku koziorozca.

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaaaa

Jacy sa?

Gość jacy ?
delikatni,wrażliwi .. ale także niesłowni,czasem mijają się z prawdą .. Egoiści i egocentrycy :(

Gość pytajacaaaaaaaaa
dziekuje :) Ktoras jeszcze miala stycznosc z koziorozcem?

Gość p. anna karenina ;
mój brat jest koziorożcem. na zabój kocha swoją kobietę, inteligentny, ironiczny, pomocny ale nie w sprawach związanych z obowiązkami domowymi, trochę egoista, pamiętliwy

Gość jacy ?
tak,to trzeba dodać -inteligentni

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
egoista straszny, zdradzał mnie całe małzenstwo, 16 lat do kosza, był z 4 stycznia

Gość ryba 65
egoisci i skurwiele

moge opowiedziec o kobietach koziorozcach, wg swoje osoby :P ale nie wierze w horoskopy... choc zazwyczaj opis koziorozca pasuje do mnie na jakies 90% ale to z kazdym opisem tak by mozna... w kazdym razie kazdy koziorozec jakiego znam jest bardzo specyficzny a przy tym bardzo w porzadku!

Gość manio ciekawski
ale wy jesteście durne z tymi horoskopami :D a może najpierw zrozumcie, że znaki zodiaku to jedynie wyrysowane na płaszczyźnie linie łączące ciała niebieskie odległe od siebie, w PRZESTRZENI TRÓJWYMIAROWEJ!!! które bezustannie od siebie się oddalają, zmieniają wobec siebie położenie, także to co kiedyś wyrysowano, ma się nijak do tego co jest teraz na dodatek, w jaki sposób do cholery ciała niebieskie odległe od siebie o tysiące, dziesiątki tysięcy lat świetlnych a stanowiące dany znak zodiaku, mają wpływać na zachowanie człowieka??? one same na siebie nie wpływają bo są zbyt daleko! ale wy jesteście śmieszne :D

Gość koziorozec jest
Za bardzo wymagajacy, najchetniej by lezal i pachnial , kocha kase , najlepiej zarobiona na lewo 🖐️

Gość Gożka
Inteligentni. Zdystansowani. Raczej w większości wierni.

Gość gość
Misz masz-pracowici, chamscy, gburowac****omocni, pieszczochy, lubią świntuszyć, nie znoszą ograniczeń.

Gość gość
udusić zaraz po urodzeniu!

Gość gość
z***biści ,zawsze chciałem być koziorożcem ale zły los sprawił inaczej.:)

Gość gość
Mój mąż - koziorożec z końca grudnia - jest: zaborczy, bardzo zazdrosny, trochę leniwy (ale gdy trzeba, to szybko się mobilizuje do pracy), mało wylewny w okazywaniu uczuć (choć miewa wybuchy szalonej czułości), wymagający, stanowczy w wielu sprawach, choć nie ma silnej woli do odchudzania, posiada poczucie humoru, jest pomocny, jeśli chodzi o obowiązki domowe, potrafi zrobić wszystko w domu od a do z. Lubi zwierzęta, kocha dzieci (z wzajemnością) i ma do nich odpowiednie podejście. Nie uznaje współczesnej mody odzieżowej, lubi zakładać tylko to, w czym jest mu wygodnie. Jest bardzo wierny i stały w uczuciach, nie ogląda się za innymi kobietami (przynajmniej w mojej obecności). Liczy się z moim zdaniem i zazwyczaj je respektuje. Jest przy mnie zawsze, gdy tego potrzebuję, pomaga mi wyjść z każdej opresji. Jest inteligentny i błyskotliwy, chociaż czasami potrafi przynudzić ;) Jest typowym domatorem, stroni od imprez i używek. To mężczyzna, który ceni ciepło ogniska domowego. Jest rodzinny. Na co dzień to oaza spokoju, choć potrafię sprawić, iż ten uśpiony wulkan eksploduje ;) Ogólnie dobry z niego człowiek, pomaga wszystkim, którzy go poproszą o pomoc. Daleko mu do ideału, ale kocham go całym sercem :)

Gość gość
Opowiem mna przykładzie mojego taty ;) wymagający, inteligentny, ale to się wiąże z przemądrzałością - zawsze wszystko wie najlepiej i cieżko jest mu się przyznać do błędu. Odpowiedzialny, zawsze zarabiał najlepiej z rodziny obojętnie w jakich warunkach, czasem niesłowny, zdradza gdy nie czuje miłości z drugiej strony, pamiętliwy, ale nie mściwy, odważny, zdystansowany przy poważniejszych sprawach, towarzyski, trochę mruk, ma wiele zainteresowań i gdy już za coś się zabiera, to robi to porządnie najlepiej jak potrafi. Szybko się wścieka, ale też szybko mu przechodzi. Nie jest zbyt czuły w gestach, za to potrafi pochwalić i szepnąć miłe słówko. Trochę sknera, miewa tylko chwile hojności, lubi różne gadżety, gdy ma pieniądze to sobie nie żałuje, ale gdy nie ma potrafi sobie odmówić i nie żyje ponad poziom. Lubi spokój, chociaż zabawić też się potrafi od czasu do czasu i wtedy sobie nie żałuje.