Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

silownia i skutki chodzenilia na nia

Polecane posty

Niedawno otworzyli koło mojego domu siłownię i zacznę ja nią chodzić . Mam pytanie chodząc codziennie po 1;5 godz ile mogę schudnac ? Np przez 2 miesiące w zimie trochę mi się przybyło ale chciałabym zrzucić ok 8 -10 kg możliwe ?

zlepek diet opierający się na MŻ I RD czyli mniej żreć i ruszyć dupe :P zrezygnowałam z cukru, tłuszczu, postawiłam na produkty zdrowe, pełnoziarniste. Wieczorami nie jem chleba ( jak wiadomo węglowodany uwielbiają się odkładać w postaci tłuszczu ), ostatni posiłek 3 h przed snem. W sumie to jem zdrowo, ograniczam porcje ( częsciej a mniej ) do tego ćwicze hantelkami i hulam hula hopem. Aaa i używam genialnych kremów/ balsamów z tołpy. Działają cuda !

Na wakacjach wyjeżdżam z moim i jego znajomymi większość to faceci i chciałabym wyglądać idealnie zero cellulitu piękne ciało

na cellulit, na jędrną skóre. polecam wszystkim bo ja walcze od roku z brzuchem po cesarce i dopiero po tołpie widze relane efekty. skóra miodzio, brzuch się wciąga, jedrności nabiera. Najbardziej polecam BODY PRO ANTI CELLULITE Inicjator modelowania sylwetki - Plastyczna maska wyszczuplają. Nakładasz, owijasz się folią na pół h i jest efekt. No, ja przynajmniej widze efekt :)