Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznaniank@

FACECI, JAK REAGUJECIE NA TAKI SPOSOB OKAZANIA ZAINTERESOWANIA?

Polecane posty

Gość poznaniank@

witam wszystkich czytajacych topik, mam pytanie głownie do panów, chcociaz panie tez moga wyrazac swoje opinie. otoz z natury jestem bardzo odwazna wygadana dziewczyna w towarzystwie znajomych, jednak jesli przychodzi mi zagadac pierwszej do chlopaka ktory mi sie podoba, odbiera mi język w gębie. teraz mam taką sytuacje- spodbal mi sie chlopak z uczelni (23 l.), znalazlam jego profil na fejsbuku i myslalam zeby wyslac mu"zaczepke" Panowie, jak reagujecie jesli widziecie ze kobieta ktorej nie znacie wysyla wam taka zaczepke ?moze lepiej napsiac wiadomosc?

Ja wszystkich odsyłam do diabła i w opcjach zaznaczyłam już - tylko dla znajomych 🖐️

Gość poznaniank@
ore ore ale jestes kobieta wiec moze po prostu masz dosc tych zaczepek;p moze faceci mysla o tym inaczej , pochlebia im to ?

Nie wiem czy im pochlebia, uważam, że zaczepianie kogoś, jak to określiłaś jest szczytem nietaktu. Nie każdy ma ochotę poznawać kogoś przez internet, jeśli ma do wyboru real. Poza tym uważam, że nachalne panienki nadają się do jednego. Chyba wiesz, co mam na myśli :D 🖐️

Gość poznaniank@
aha no wiem co masz na mysli, ja to troche inaczej interpretuje- jesli jesemniesmiala w stosunku do facetow w real to moze przynajmniej sprobowac przez neta,,no ale sama juz nie wiem nie wiem czy bede miala odwage ot tak zagadac, jesli go spotkam na uczelni, fiku mikuu zgadzam sie z toba tez uwazam ze dopiero na zywo to prawdziwy flirt, a na fejsie....no taki nie do konca;p

Gość poznaniank@
no i zrobiłam kupę, wielki stolec leży w klopie

Gość poznaniank@
fiku mikuuu, on nie ma zablokowanej galerii, wiec widzialam jego fotki, ma sporo zdjec z jakis imprez czy cos w tym stylu ze znajomymi, ale z dziewczyna nie widzialam, fiku a co radzisz jak zagadac jak go spotkam na uczelni ___

Gość poznaniank@
hehehe widzisz zawsze ten sam problem mam nie wiem o czym zagadac do kogos kogo nie znam potem juz idzie z gorki przeciez o godzine go nie spytam ;p

najłatwiej zapytać o studia, na bank ci odpowie :) albo widizsz jakis plakat wiszacy an uczelni i pytasz sie go czy zna ten zespół/klub ..

Gość poznaniank@
fiku dzieki za rady mam nadzieje ze cos z tego mojego gadania wyjdzie bo jak go widze na uczelni to serce mi staje

Gość konsekwentna0111
zgadaj ;D palnij jak leci On odp Nijak;pp wiem z własnego dośświadczenia hehe powodzeniaaa\

Gość poznaniank@
hahhaah konsekwentna nie tak to sobie wyobrazam! fiku, akurat w moim przypadku palniecie glupot to norma wiec...;d

Gość siedemdziesieciolatek
ja tam bardzo lubie zaczepki ;p

Gość 567890
jesli laska jest fajna to zagaduje,,, mialem takie przyoadki