Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate1989

PLAMIENIE IMPLANTACYJNE...>>>kto się z tym spotkał i jak przechodził

Polecane posty

Gość kate1989

Witm, jestem 11dni po przytulaniu z M. od tygodnia bolą mnie piersi i kłuje w dole brzucha przy pachwinie. @ powinnam dostać w piątek-sobotę a od wczoraj wieczora pojawiło mi się jakieś plamienie takie budzace brązoworóżowe, nie wiem czy to zapowiedź fasolki bo na test za wcześnie, nic mi nie pokazał dzisiaj. Spotkała się z takim plamieniem któraś z Was, która jest już w ciązy lub była?

Gość chyba w snach
a co to jest fasolka ??

Gość ppoppopo
to może być plamienie - za parę dni się przekonasz :-) u mnie tydzień przed @ pojawiło się kilka kropel świeżej krwi. Po południu już nic nie było. Tydzień później @ nie przyszła i zrobiłam test Teraz też czekam na plamienie implantacyjne :-)

Fasolki dziecięcy zespół wokalno-taneczny z Warszawy, który powstał dla potrzeb Telewizji Polskiej w 1983 r., a działa i nagrywa do dzisiaj. Ich twórczość cieszy się dużą popularnością. Występowali regularnie w programach dziecięcych, takich jak: Fasola, Tik-Tak, Ciuchcia, teleferiach i Jedyneczka, a obecnie w programie TVP1 w programie Budzik. Do najbardziej znanych piosenek zespołu należą Myj zęby, Mydło lubi zabawę, Domowa piosenka, Czuję głód, Zabiorę brata, A ja rosnę, Kropelka złotych marzeń, Witaminki dla chłopczyka i dziewczynki i inne. 🖐️