Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulimiczkaa**

BUlimia,Tarczyca,Depresja-oto Moje 3 główne problemy!

Polecane posty

Gość Bulimiczkaa**

I mam już dość,szczerze..właśnie zjadłam troche fitelli i już mi nie dobrze :-( płacze z byle powodu,mam guza na podniebieniu,nie byłam u lekarza..mama sie mna nie interesuje,mam 16 lat..i ogólnie to nie mam już dla kogo zyc ..peace

Gość Bulimiczkaa**
Kto mi pomoże? :-(

Gość Milenooooo
A byłąś u lekarza z tarczycą ?

Gość Shatyn i spółka
zacznij od tarczycy... bulimia i depresja do robota dla psychologa i to na dłuższą chwilę

Gość Milenooooo
Powodem depresji może być właśnie tarczyca. Zaburzenia hormonów robią w ciele pobojowisko i to mogą być skutki !!!

Gość KarolinaŻonaFilipa
Racja idz z ta tarczyca do lekarza jak najszyybciej i zalatw to w pierwszej koljnosci .

Gość Milenooooo
Bierz się za swoje zdrowie i nie licz na mamę musisz sama się o siebie zatroszczyć takie jest życie.

Gość Bulimiczkaa**
Dziękuje Wam..chociaż z tą tarczycą nie jestem pewna..być może to jakaś dłuższa apatia..moge mieć również niedobór wit. B12..wiem że sama nie wystawie sobie diagnozy ale boje sie iść do lekarza..wiem ze bedą mi pobierac krew a to jest okropne..:-(

Gość Milenooooo
Oj tam pobieranie krwi to chyba pryszcz przy tym jak się czujesz :-) Ja nienawidziłam igieł na samą myśl robiło mi się niedobrze ale jak zachorowałam to co jakiś czas musiałam badać krew. Zaciskasz zęby i głowa w drugą stronę,chwila i po wszystkim . Teraz to już dla mnie rutyna i nie myślę nawet o tym :-) Dasz radę idź :-)