Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa przestrzeń

To już KONIEC - umowa ACTA podpisana!

Polecane posty

Gość CZY KTOŚ Z WAS
Ech,jaka wiedza społeczeństwa takie czyny rządu... Ilu jest na tym forum ludzi,którzy przeczytali Konstytucję od A do Z i to na tyle żeby ją rozumieć? Chyba tylko ja i ty antyfanatyk :)

Gość cyrotyro
dziękuję

Gość Od dzis moge
trzeba wyjsc na ulice!!! da sie wczoraj wyszlo ok 40-50 tys ludzi nawet sprawa krzyza tyle nie dala!

"Chyba tylko ja i ty antyfanatyk" zanim nie odkryłem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów :D bardzo adekwatny cytat.

Gość kjhggfdf
ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DA

"no cóż, czyli, całą UE będzie totalitarna ..." już jest o ile nie zauważyłeś. zdaje się że rząd papadopulosa w grecji nie upadł w wyniku procedur demokratycznych, prawda? został odsunięty od władzy w sposób absolutnie niedemokratyczny i zastąpiony ludźmi którzy nigdy nie wygrali demokratycznych wyborów.

'trzeba wyjsc na ulice!!! da sie wczoraj wyszlo ok 40-50 tys ludzi nawet sprawa krzyza tyle nie dala!' -ciekawe ilu z nich wcześniej głosowało na Peło? :D

Gość CZY KTOŚ Z WAS
!offerma i nie szerz piractwa! bo każdy mądry wie czyje to są słowa :) za 3 miesiące za to siedzieć pójdziesz,za cytowanie MĄDRYCH ludzi :) no ale jak własny rozum pusty to trzeba podrabiać.

ty najwidoczniej rozmumu nie masz skoro nie doczytałaś pod spodem że to był cytat.

Gość kjhggfdf
W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. zwiń

Na szczęście na PO głosowało więcej niż PiS, bo na PiS jak wiemy głosowali głónie poszukwiacze masonów, żydów, agentów, antypolskich mediów, układów, polityków na niemieckich usługach, spisków - a wszsytko w oparach helu :D szkoda, że do tak niewielu uzmysławia sobie, ze PiS też był za ACTA - a czego teraz jest przeciw? Proste, bo to sie politycznie opłaci :D

na szczęście tak. i teraz tego "szczęścia" mamy coraz więcej. za ON ostatnio płaciłem 5,81 a to chyba jeszcze nie koniec "szczęścia".

Za PiS byłoby polowe taniej i w ogóle świat by nam zazdrościł takiego rządu z Jarosławem "Polskę zbaw" Kaczyńskim na czele :D

nie "było by" tylko było. i bezrobocie było mniejsze. i ceny były niższe. i ABW "wjeżdżało" do chaty aferzystom i malwersantom a nie zwykłym ludziom za prowadzenie "antykomora". za antypisowskie wystąpienia nikogo policja nie zgarniała. no ale to był "kaczyzm-macierewizm" i nasz "mądry" naród to bezwzględnie odrzucił.

Gość antyfanatyk to szmatyn
I pewnie dlatego MSWiA tworzy już oprogramowanie do inwigilacji internetu. Nie wiem kogo reprezentuje ten nierżąd ale na pewno nie Polaków. Podpisywanie tej umowy za naszymi plecami mimo 90% dezaprobaty społeczeństwa to są kpiny z obywateli. Czas

Gość Jakbyście słuchali
(i mówię tu całkiem poważnie) Radia Maryja, to wiedzielibyście do czego jest zdolny Tusk :) Może nie głosowalibyście na Niego a tak ... zobaczycie że w Polsce będzie coraz gorzej.

" i w ogóle świat by nam zazdrościł takiego rządu" już henryk sienkiewicz w potopie napisał: "znam ja polaków i wiem, że gotowi na wszystko,byle się przed obcymi jako polityczny naród pokazać. cała usilność nasza w tym, żeby nas obcy chwalili" a ja mam to w dupie. ja chcę niskich cen, niskiego bezrobocia i wysokich dochodów. jeżeli będę żył w bogatym kraju to mam gdzieś czy mi zazdroszczą jarosława czy norberta, niech mi zazdroszczą poziomu życia. a donald załatwił nas tak że długi po nim i jego brygadzie to będziemy kilkadziesiąt lat spłacać.

Gość zdezorientowana..............
Polska zostanie bez obywateli.Wszyscy uciekną mieszkać i pracować do innych krajów i tyle z tego będzie

Gość Niemcy ie podpsza
TYLKO Polacy to debile

Gość Jakbyście słuchali
Przecież im o to chodzi żeby Polska zniknęła z mapy :) Nie patrzą na biedę jaka jest w kraju i zamiast za to się zabrać żeby Polakom było dobrze to zajmują się ... a szkoda gadać ... :O

Gość Niemcy nie podpiszą
ACTY,tylko Poska to kurwa tego swiata!!Tylkos ei patrzymy na durne USA a oni maja nas w dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdezorientowana..............
Nie o taką Polskę walczyliśmy...