Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza989222

PORWANE NIEMOWLE !! szok

Polecane posty

Gość Natasza989222

co o tym myślicie? http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/376587,zdjecia-i-rysopis-porwanej-dziewczynki-pomoz-w-poszukiwaniach.html dla mnie to tragedia :( gdzie może byc teraz to dziecko ? w najlepszym wypadku sprzedane w najgorszym w rękach pedofila :(:( strach myślec do czego ludzie są zdolni.

ya pierdole ile jeszcze ile ile !!!!!!!!!!dajcie spokój nie pierwszy i nie ostatni bachor

moim zdaniem porwane dla matki,ktora sama dziecka miec nie moze,nie stac na in-vitro i moze nie nadaje sie jako rodzic adopcyjny.

Gość mamba czarniejsza od czarnej
A może to matka z ojcem je sprzedali a napad sfingowali?dziwne ze matka nie chce pokazac twarzy(mogłaby chociaz powiedziec -oddajcie moje dziecko) a ojciec jest aż za spokojny(ogladałam w TV).Ta sprawa smierdzi i to bardzo :O

Gość Natasza989222
jak pomysle ze jakis zbereznik ma w rekach tą dziewczynke to cos mi sie robi;/

Gość macie linkaaaaaa
głupiej autorki nie rusza fakt, iż wyrodni rodzice istnieją i robią, co im się podoba. ale jak media popiszczą o porwanym niemowlaku, to tępa masa twierdzi, że to "szok" brak słow a swoją drogą ile można takich tematów zakładać? :o

Gość Natasza989222
porusza mnie fakt że ktoś zabrał dziecko w zwykły dzień ,zwyklym rodzicom i nie wiadomo w jakim celu !!!! to chyba wystarczające !

Gość macie linkaaaaaa
a ojciec jest aż za spokojny(ogladałam w TV) też go widziałam w tv, był taki opanowany, jakby mu rower ukradli.

Gość Natasza989222
ja wczoraj ogladalam matke na polscacie jakoś wieczorem i krzyczała żeby oddać jej dziecko...a ojciec jest nadzwyczaj spokojny to fakt... dziewczynka śliczna .:( serce sie kraja

Gość Natasza989222
wlasnie czytam jeden komentarz... i możliwe ze to podobna sprawa ... według mnie dziewczynka jet już poza granicami kraju..u nas na Podkarpaciu w sklepie Au**an miało miejsce posobne zdarzenie rok temu tyle tylko ze kobieta oglądała kwiatki czy tam coś, dziecko 7 miesięczne leżało w wózku obok.. odwróciła się na moment i wystarczyło ze dziecko znikło z wózka, postawiła cały sklep na nogi ( a nie jest on mały) Zamknęli wszystkie drzwi w trybie awaryjnym... dziecko znaleziono w ubikacji na umywalce z przefarbowanymi już włosami na brązowo( dziecko miało blond włoski).. Współczuje rodzicom Madzi, okropne co się dzieje...

Gość macie linkaaaaaa
na świecie jest wiele zła, z którym nic nie robisz. masz jakąś wybiórczą wrażliwość, jak większość polaków i pewnie ci, którym porwano niemowlę. :o

Gość larysa26
to babcia płakała do kamery a nie matka.Matka rzeczywiście się nie pokazuje wcale.Kurcze,ja wciąż modlę się za to maleństwo.Jeśli ma nigdy do nich nie wrócić to niech chociaż trafi w dobre rece.

Gość Natasza989222
Matka to młoda kobieta ,ok 22 lata... Masz racje to była babcia. moze jest w traumie ,szok psychiczny. dla mnie to dziwna sprawa,ktoś musiał ją wcześniej obserwować,upatrzyć sobie to dziecko.

Gość tak sobie czytam..........
Ja bym chyba zwariowała gdyby mnie to spotkało.

Gość Natasza989222
ja tak samo..Instynkt macierzynski jest tak silny że stracilabym zmysły... Jak mozna żyć z taką niewiedzą ? Na jednych portalach podają że sama stracila przytomność ,na innych że ktoś ją uderzył... Gdyby naprawde sama zemdlala to czy od razu by ktoś jej dziecko ukradł ? Hmmm już w nic nie wierzę

Nagroda 5 tys? Ja bym chyba wszystko co mam oddała za moje dziecko...

Gość ja uwazam ze ci gowniarze
rodzice chcieli sie pozbyc dziecka a porwanie upozorowali :o no ale oczywiscie polska policja nie wziela tego pod uwage :o

nic faktu nie zmieni że zostało porwane dziecko, niektórzy zaraz oceniają zachowanie rodziców, ojciec za spokojny, a jak ma reagować!!!! bić wokół wszystkich, chłop jest w szoku, ludzie różnie reagują , niektórzy wyją do księżyca a inni zamykają się w sobie, matka się nie chce pokazywać, a dlaczego ma niby chcieć aby ja na ulicy placami pokazywano, ludzie sa wredni,

Gość Natasza989222
też mnie zdziwiła taka niska nagroda...ale to jest nagroda przez policje wyznaczona,w tej chwili jest 16 tysiecy ,mieszkancy krakowa sie dołożyli . Ci ludzie są biedni ,matka nie ma pracy ,mieszkali w bardzo małym mieszkanku , rozumiem to że sami nie mają pieniedzy wiec skąd wziac na nagrodę. Powinni może wynając Rutkowskiego..działać jak najprędzej. Poki nie jest jeszcze za granicą ta mała.

A czy oprócz matki byli inni świadkowie?

Gość ja uwazam ze ci gowniarze
o tej nagrodzie wczoraj pisałam :o ładnie sobie dziecko cenią :o Za Iwone Wieczorek było milion zl nagrody :o

Gość Natasza989222
W porwaniu mogło wziąć udział więcej osób, skoro dziecko zabrano bez wózka. W samochodzie oprócz kierowcy musiała być jeszcze jedna osoba ,aby trzymać dziecko.Być może dziecko wcześniej zostało wytypowane do porwania , bo nie było ono chyba przypadkowe.

Gość tamtaramtam tam tam
no wlasnie chyba nie bylo za bardzo

,,Ci ludzie są biedni ,matka nie ma pracy ,mieszkali w bardzo małym mieszkanku , rozumiem to że sami nie mają pieniedzy wiec skąd wziac na nagrodę." W tej sytuacji sami mogli ,,zrezygnować " z malucha , a teraz zrozumieli błąd...

Gość Natasza989222
dokladnie też pomyślałam o tej Iwonie ;/ milion złotych za Iwonkę ,5 tysięcy za dzidziusia... Każdy ma swoją cene niestety ,a Iwona miała plecy.

Gość xendźia
jak patrzyłam w tv na rodziców tej dziewczynki to jestem pewna że to sfingowana sprawa a dziadkowie nic nie wiedzą bo dziadkowie faktycznie są zrozpaczeni a rodzice młodzi , mają po 22 lata , chłopak wygląda jak student 1 roku i tak opisuje spokojnie że żona szła i porawli Madzie jesuu :O jakby mi dziecko porwali to nie byłabym w stanie takiego wesołego spokoju zachować wogóle nie chcialabym żyć :O

Gość ech...............
Natasza989222 dokladnie też pomyślałam o tej Iwonie ;/ milion złotych za Iwonkę ,5 tysięcy za dzidziusia... Każdy ma swoją cene niestety ,a Iwona miała plecy. No i co z tego, że za Iwonę milion był? I co, znalazła się?:o. I dajcie spokój z tym Rutkowskim, przereklamowanym zresztą. Nie znalazł Iwony, tego dziecka też by nie znalazł...Żal mi tych rodziców. A to, że ojciec taki "spokojny"...czy nikt z was nie pomyślał, że na lekach uspokajających jest? Bez nich to chyba zwariować by im razem przyszło! A matka po co ma się pokazywać ludziom? Bo co, chcecie zobaczyć czy łzy ma w oczach czy nie? Jak nie, to pewnie zaraz byście jej zarzucali współudział w tym porwaniu...ech! Bez dalszego komentarza:o

Gość ales dojebala z tymi lekami
uspokajającymi :D

Gość ech...............
faktycznie bardzo śmieszne:o. Obyś ty nigdy być nie musiał/a być naszprycowana takimi lekami:o