Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagna88

Przywlaszczenie, pomozcie

Polecane posty

moj juz byly chlopak, pozyczyl ode mnie jakis miesiac temu telefon komorkowy i komputer. zostaly pozyczone tylko na kilka dni bo byly mu potrzebne do szukania pracy i kontaktu ze mna. jak rzeczy otrzymal, to pracy nie szukal a kontakt ma jedynie z kolegami, z którymi dzien w dzien imprezuje wiec nie mam jak go dorwac. telefon wiecznie wylaczony, kilka dni temu gdy poprosilam go o zwrot tych rzeczy powiedzial ze pewnie ze ta, ale dzis jest zmeczony, to jutro, a pozniej ze znowu jutro i wreszcie stracilam z nim kontakt od kilku dni. mieszka blok obok jednak nigdy go nie ma w domu a jego matka powiedziala ze nic mi nie odda jak go nie ma w domu. wiem ze to jest przywlaszczenie, dzwonilam na policje bo matka mnie cisnie, bo to ona placila za te rzeczy i chce je z powrotem. policja kazala przyjsc i zlozyc zeznania. jednak ze wzgledu na male i do tego chore teraz dziecko nie bardzo mam na to czas, co byscie zrobili? nie chce mu robic wiecej brudów bo i tak ma wszedzie długi itd ale ja mu pomagam a on sie potem dupa odwraca i znika. myslicie ze nachodzenie jego matki u której on mieszka cos da? moze sie wreszcie wkurzy ze wciaz przychodze i odda mi te rzeczy...

babki co byscie zrobily na moim miejscu, mam dosc sluchania w domu jak to znowu mu zaufalam, a on dostal co chcial i w dupie wszystko ma. bylismy razem 6 lat wiec wiedzialam czego moge sie spodziewac, ale tego ze tak odwdzieczy mi sie za pomoc to niestety nie wiedzialam

Gość sillllla
Idź dziewczyno na Policję. On Cię zlewa totalnie a Ty masz jeszcze jakieś skrupuły? Jak ma długi to może w pizdu sprzedał tego kompa i telefon. On się z tobą nie cacka więc dlaczego Ty miałabyś cackać się z nim?

nie sprzedal to jedyne co wiem na pewno, dzis chcialam isc do niego z siostra i jak jego matka otworzy drzwi to poprostu wejsc i sobie moje rzeczy wziac, tzn kompa bo tel pewnie on ma przy sobie. ale jego stara zaraz na policje zglosi wtargniecie na jej "posesje"