Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Kupiłem sobie dzisiaj 30 pączków!!!

Polecane posty

To akurat moja babka dała mi na pączki pieniądze bo moja matka zwyzywała ją od kurew i babka chciała dla świętego spokoju coś dac, więc dała 200 złotych(oczywiście dla mojej starej) z tego ja sobie wziąłem 70 i matce dam 130 złotych :) I odpierdol się od mojej rodziny bo to co ja im kradne to moja sprawa.

Na kolacje chyba parówki nadziewane. Podaje przepis - Parówki gotuje - Talerz smaruje masłem i w wkładam ugotowane parówki - Do ugotowanych parówek dodaje serek topiony z szynką, na to pokrywam ser żółty, wcześniej wkładam jeszcze mandarynki, ogórki konserwowe, papryke, pieczarki marynowane, jabłka, gruszke,itp. Później wkładam talerz do piekarnika na 30 minut.

Akurat mam pieniądze, napisałem że babka dała dla mojej matki 200 i z tego wziąłem sobie 70. Ja zawsze trzymam forme.

Gość ...gienia...
hiszpanin idz nad zarabie i sie wyloz w rzece moze ochloniesz:)

Gość ...gienia...
oo to taki spacer po paczkach sie przyda:)) dobre chociaz??

Tylko co zrobię jak ja już je zjadłem i nie mam czym poczęstowac:) ale zawsze możesz do Myślenic wpasc i sobie kupic. W tej cukiernik są tanie pączki 80 groszy jeden. Ta cukiernia jest niedaleko tesco w myślenicach :)