Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gurlandia

Jak zorganizować baby shower???

Polecane posty

Gość Gurlandia

Mojej siostrze marzy się baby shower, chcemy jej z dziewczynami zorganizować, ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać! Macie jakieś artykuły, lub pomysły co kiedy i jak? Nigdy czegoś takiego nie organizowałam ani nie byłam na żadnym!!!

Gość Myślę że może
Znajdziesz jakieś info w necie

Gość są szelki dla dzieci
a no tak, u nas w Ameryce teraz się robi takie party tak?

Gość gore gorec
ja bylam na baby shower tydzien temu dokladnie- tak naprawde to zorganizowala go sama ciężarna- zaprosiła nas (same kobiety- 15 osób) do siebie do domu, zrobiła jedzenie (barszcz z pasztecikami, sałatki, deska serów, smalec + ogórki + 2 rodzaje chleba, chipsy, mozzarella z pomidorami, jakieś ciasteczka), soki, cola, kawa, herbata. My za to przyniosłyśmy prezenty i alkohol dla siebie jeśli ktoś miał ochotę- martini, piwka lub butelkę wina. Każdy przyniósł po jednym zapakowanym prezencie - głownie ubranka dla dzieciaczka, troszkę zabawek, kosmetyków, babeczki-muffinki zamówione specjalnie na baby shower z dekoracja dziecięcą. I już- siedziałyśmy, gadałyśmy, śmiałyśmy się- w tle leciałą muzyka, popuszczałyśmy troche smieznych filmow na youtube i tyle :) Nie było żadnych glupich konkursow ani nic takiego- po prostu babskie spotkanie takie jak zawsze tyle, ze z prezentami :) Bylo super :)

możesz zrobić jakieś spotkanie bliskich i znajomych przyszłej mamy. Zwykle się je robi gdzieś miesiąc przed terminem porodu. Jak znasz płeć to może być tematycznie, niebiesko albo różowo. Można zamówić jakiś ładny tort np z bocianem:-) Jakieś przekąski, raczej bez alkoholu bo główna bohaterka nie wypije;-)