Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herkules_Drachus

Oczka na sympatii od niezbyt ładnych kobiet

Polecane posty

Gość Herkules_Drachus

Zalogowałem sie ostatnio na portalu randkowym Sympatia. Nie korzystałem dotychczas z takich portali. Czasem zastanawiam się, ponieważ dostaję dużo tzw. "oczek" lub wiadomości od w zasadzie niezbyt urodziwych dziewczyn. Ja nie mam sobie w zasadzie nic dużo do zarzucenia, jestem przystojny (tak twierdzą), zresztą wiem, że kobietom się bardzo podobam (sprawdzone na imprezach, etc.). Zastanawia mnie tylko, dlaczego z reguły piszą do mnie niezbyt urodziwe kobiety lub calkiem przeciętne? Takie bardzo ładne raczej rzadko piszą...hmm...Wogóle nie rozumiem pewnej tendencji, dlaczego jak widzę niektóre pary to rzadko obserwuję połączenie typu ładna dziewczyna i ładny chłopak. Najczęściecj jest to ładna dziewczyna i przeciętny (żeby nie powiedzieć brzydki) chłopak lub przeciętna dziewczyna (żeby nie powiedzieć brzydka) i ładny chlopak. No dobra, wiem, że są inne kwestie typu charakter, bla, bla, bla, no ale przecież wygląd też się chyba trochę liczy? Nie wiem czy ja przyciągam tylko takie niezbyt urodziwe, bądź te ładne, mając świadomość tego, że mogą przebierać w facetach, niezbyt palą się pierwsze do kontaktu, etc. ....Nie wiem....

Gość nie mozesz sam zagadac to tych
ladnych ? :O

Gość parcujaca
Piękno jest w oku patrzącego