Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamamamamamamammamama

Mamy tak z ciekawosci i innej beczki,ile kasy

Polecane posty

Gość Mamamamamamamammamama

Wykosztowalo Was urzadzenie kuchni wraz ze sprzetem??????

Gość odpuścić
Meble od teściów podobnie jak lodówka,mikrofalówka...Także na farbę dużo nie poszło:)

Gość ????????????????????????????dj
też sie dołaczam do pytania bo kupujemy mieszkanko i do kuchni mam tylko mikrofale, mikser, garnki, sztućce i serwis obiadowy poza tym nic...ani mebli, lodówki no nic:( przerażaja mnie koszty...:(

Gość fdsasedw
za sprzęty (lodówka, płyta, piekarnik) wyszło coś ok 3 tyś. Okap, zlew, bateria - ok 1tyś, stół, 4 krzesła - chyba 800zł, meble 2400 - tanio, bo po znajomości; płytki na ścianę - nie pamiętam;

Gość cynamonowe lulu
ok 10 tysiecy

Gość cynamonowe lulu
ale w tych 10 tys sa tylko meble i sprzet ( lodowka,zmywarka, kuchenka,okap, zlew )kafelkow,karniszy, oswietlenia, drzwi i innych dupereli nie liczylam :)

Gość Nikaaaaaa
Meble okolo 8500,sprzet 4000 kuchnia to wydatek ale co zrobic, ja jestem h lat po slubie i to nasza 3 kuchnia, pozostale albo sie rozpadly albo mdf napecznial.

Gość Nikaaaaaa
6 lat po slubie-----mialo byc

Ja jestem dopeiro na etapie szukania sprzetów i sprzet wyjdzie mnie ok 10 tyś mam tylko zmywarkę , a meble także ok 10 tyś . Płytki itd nie liczę bo robiłam generalkę w całym mieszkaniu i to poszło już w koszt generalki ;) Z tym ze ja sobie wymarzyłam czerwone meble;) i mam dosc duza kuchnie

Gość jddjjdjxjjjdlllbhyyyhjkhgghnmd
Mamamałpki....nie radzę czerwone meble szybko wychodzą z mody i sie nudzą a jak już wydajesz sporo na kuchnie to chyba na kilka lat a nie żeby zmieniać z a 2 lata. mi też sie podobaja czerwone ale mąż przemówił mi do rozsądku...:)

No własnie zawaliłam sprawe bo se trzasnęłam takie ciemne płytki w kuchni i nie bardzo mam pomysł co teraz, wiesz fronty moge zmienic zawsze;) Początkowo chciałam białe błyszczące ale teraz mam takie z praktikera waniliowe i nie nadążam ze szmatą latac;) Może jeszcze jakiś orzech jasny czy coś , najpierw sprzat kupuje potem meble;) A kuchnei robie dla siebie nie dla ludzi , i moda malo co mnie interesuje;p A na jaki kolor sie zdecydowałąs?

Gość dekada.....
mamoMalpki..slownika chyba tez nienawidzisz:D

Gość Lizaczek21
Za 1500 zł kuchnia na hitmeble.pl ,a sprzęt z euroagd > raze, ok 4000 zł

mnie urządzenie kuchni od podstaw(bez garnków, talerzy itp.) wyszło ok 20 tyś. Sprzęt( płyta indukcyjna,kuchenka, lodówka,zmywarka) ok 8 tys. meble na zamówienie 6,5 tysiąca, zlew 750. a reszta to kafelki, kleje robocizna i inne duperele.

Gość karrambaa
lodowka - 1500zl zmywarka - 1500zl blat - 400zl bateria + zlew - 600zl meble - 1200zl plytki - 400zl farba - 100zl lampa - 150zl okap - 400zl karnisz + roletki - 200zl Tak bylo u mnie, ale nie wymienialam calego agd no i kuchnię mam malutką, nawet stolu w kuchni nie mam. Jeśli masz wiekszą kuchnię i chcesz wymienić cale agd i meble pod wymiar to musisz z 25 tyś liczyć. Koszt zabudowy pod wymiar to od 1tyś za metr b. Agd też można brać z górnej pólki, można brać tansze.

Gość gdfsf
my robiliśmy z 2 lata temu lodówka+piekarnik+płyta gazowa - ok 2,5 tyś meble 4m biezące - 2,4 tyś (fronty mdf) zlew+bateria może z 400 zł płytki na ścianę - nie pamiętam stół+krzesła (drewniane) - jakieś 600-700 zł resztę wyposażenia kupowaliśmy na bieżąco, ostatnio jeszcze dokupiliśmy serwis obiadowy i sztućce i wyszło coś koło 1 tyś