Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daleko od wygrywu

chodziłem do dwóch szkół średnich i żadnej nie skończyłem.

Polecane posty

w pierwszej byłem tylko 1 dzień i po 3 tygodniach mieobecności mnie wyjebali :D w drugiej byłem 5 dni i mnie wyjebali :D od tego czasu minęły 4 lata, a ja siedze całe dnie przed kompem i mama mnie utrzymuje :D

Gość fererooo
po co wogole zyja tacy przegrancy jak ty?

możne cię zatrudnią na fermie ślimaków tam wszystkie dogonisz i nakarmisz :) odpowiada ci takie życie ?

Gość Chujowo_nie_mieć_nicka
Hahaha, ja to samo! ale się poprawię, w poniedziałek idę z papierami zapisać się do zaocznego liceum.

Gość Chujowo_nie_mieć_nicka
Gorzej jak matka straci pracę lub zachoruje...

No fakt ślimak to dla ciebie za duża konkurencja samodzielny, ma dom :) ogarnij się chłopaku póki masz czas, wiesz co tak sobie żartujemy ale ogólnie to jesteś porażką życiową mama mnie utrzymuje :) żenada i tyle :)

jest was więcej... a myślałam że tylko mój brat to taki szwagier :P ale on był lepszy - wywalili go na ostatnim roku zawodówki, bo nie chodził na praktyki, ale nie chciał się starać tego poprawić mimo iż oni szli mu na rękę, bo stwierdził że nie interesuje go ten zawód. Teraz siedzi na komuterze.

nie jest ci wstyd przed mamą i przed innymi???szkole olales z wlasnej glupoty,do pracy nie pojdziesz bo sie boisz!kazdy napewno bal sie pierwszej pracy,ale trzeba sprobować.a po za tym teraz powiem ci ze po gimnazjum ciezko jest zyć,bo zazwyczaj szukaja do pracy z zawodowym wyksztalceniem lub srednim a ty co???nawet tego nie masz. zapisz sie do jakiejs szkoly zaocznej,pochodzisz dwa czy trzy lata tylko na weekendy i szkole srednią bedziesz mial skończoną,a oprocz tego postaraj sie znalezc sobie jakas prace,nawet byle jaką na poczatek. TRZEBA TYLKO CHCIEĆ! pomysl ze twojej mamie napewno jest ciezko bo musi na ciebie robic,kiedy ty juz sam jestes w stanie na siebie zarobić Trzymam kciuki!

Dobrze że masz tego świadomość , ile masz lat ok 20 ? tak , a zaoczna szkoła dla dorosłych ? a jak z pracą w twoim rejonie chociaż bez wykształcenia to marne szanse ?

Gość kundys1
hiszpanin ty darmozjadzie

nie wiem jak zrobie może wyjade z ojcem w kwietniu do Niemiec, a na dziwki musze iść bo chce poruchać a żadna normalna dziewczyna nie da mi dupy bo jestem zerem.

bo jestem zerem hm... kto tak twierdzi ? co obleśny jesteś ? a wyjazd to nie jest zły pomysł ale musisz coś ze sobą zrobić bo jeszcze chwila i będziesz pisał na topiku że nie chce ci się już żyć

ale trochę na własne życzenie nie ? masz jeszcze czas to zmienić

to że jesteś zj**any nie było przeszkodą w chodzeniu do szkoły i w kontaktach z ludźmi

Gość Komputer komputer
pojedziesz do niemiec tam w burdelu za 20 euro naru.chasz sie do oporu ,a jak bedziesz stałym bywalcem to i za 10euro 20 minut bedziesz oprużniony ze spermy ,i nie bedzie ci walić do głowy.np w hanoverze na schodkach są piekne dziwczyny i jaki wybór ,od polek ruskich,bułgarek po tajki ,murzynki itp.ale w karzdym mieście są domy rozkoszy.