Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA_______________

BIUST W ROZMIARZE A... CIĄŻA, KARMIENIE

Polecane posty

witam, mamy mały biust nie urósł w ciazy, niedlugo rodzę, prosze o odp na pytanie czy muszę miec stanik do karmienia skoro są na mnie za duze i czuje sie z nich ohydnie... czy moge miec np. push up jak zwykle ale zapinany z przodu? kolezanka mi mowila ze wstydzila sie w szpitalu strasznie z tymi biustem... ja tez sie boje .... czy on urosną przez pokarm?

Nie martw sie kochana, ja też mam miały biust, zaraz po porodzie jak zaczełam przystawiać małego do piersi zwiększył mi się o dwa rozmiary ! ilość pokarmu nie zależy od wielkościu biustu. Przede wszystkim musisz pić dużo wody i nie denerwować się. Stres może wszystko zniszczyć. Co do biustonosza weź taki w którym Tobie będzie najwygodniej. Może być push up z odpinanymi ramiączkami i też będzie ok. I kompletnie nie rozumiem czego miałabyś się wstydzić.

Gość mama z dużym biustem
Nie martw się tym-wystarczy taki biustonosz z odpinanymi ramiączkami. Ja mam biust w rozmiarze d i w pierwszej ciąży karmiłam przez 3 miesiące,a w drugiej wcale... mimo licznych prób pokarm się nie pojawił. możesz mieć mały biust,a dużo pokarmu-nie ma reguły. kup sobie taką koszulę do karmienia i stanik nie będzie żadnym problemem. uszy do góry!

Gość mamuśkaMałejZuzi
ja właśnie kupiłam sobie kilka staników specjalnych do karmienia i okazały się klapą, nie dość, że ohydne to przemakały od mleka. Póżniej kupiłam normalne staniki nawet nie odpinane z przodu, tylko lekko usztywniane i okazały się najlepsze, nie dość, że biust wygląda pięknie, nie przemakają(nie noszę wkładek lakt.), tylko że dobrej firmy ja mam chantal. po prostu odchylasz miseczkę i karmisz...a te specjalne do karmienia to była porażka.

dziękuję kochane:*