Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NinaNinka

Czy facet może obrazić się o odmowę pocałunku?

Polecane posty

Gość NinaNinka

Pierwsze spotkanie, mija pół godziny. On zagarnia mnie do całowania. Odmówiłam mówiąc, że nie chcę zarazić. Za parę minut stwierdza, że już grypę przechodził, więc mu nie jest straszna i znów chce mnie pocałować. Ja się wykręciłam i powiedziałam, że w policzek może. Na tym się skończyło. Gadaliśmy potem normalnie. Ale na pożegnanie już mi nie dał buziaka w policzek tak jak na przywitanie, tylko pożegnał się ze mną jak z kumplem. Mógł się obrazić? Dodam, że wyczuwam chemię między nami, ale strasznie mnie zaskoczył, nie wiedziałam co mam robić.

Gość grem
NIE MA TAKIEJ MOZLIWOŚCI :)

Gość NinaNinkasss
No więc jak- odpowie mi ktoś? Musiałam trochę nick zmodyfikować. ;D

Gość NinaNinkasssaas
Pomoze mi ktos?

Gość MATKA LWICA
Pomogę... jak chcesz faceta który bedzie strzelał fochy za każdym razem jak nie dostanie ukochanej zabawki oraz za każdym razem jak na obiad bedzie rosół zamiast pomidorówki - bierz go :D

ale to chcialas sie calowac czy nie? i co to za wymysl z tym zarazeniem? Nie dziwie sie, ze na zakonczenie cie nie cmoknal

Gość NinaNinkasssaas
To było nasze pierwsze spotkanie. Strasznie mnie zaskoczył, ja faktycznie byłam chora i to nie jest komfortowe podczas całowania się. Poza tym zanim się spotkaliśmy mówiłam, że to jest spotkanie czysto koleżeńskie. Czy mam szansę to naprawić? Bo on jest naprawdę ciekawym człowiekiem.

Gość NinaNinkasssaas
Powiedzcie, jak naprawić?

Eee tam ciekawy, jak naprawdę obraził się o brak pocałunku to odpuśc temat. Ja na pierwszym spotkaniu pocałowałam- owszem, ale na pożegnanie i w policzek. A do pruderyjnych nie należę

Gość NinaNinkasssaas
Na przywitanie byl buziak, a na koniec juz nie, musialo sie cos zmienic- obrazil sie. Napisalam do niego, ale sie nie odzywa. nie chce zeby poczul sie odrzucony przeze mnie.

Zrozumiał jedynie że do zaczarowanego ogrodu przez płot nie wskoczy, musi wcześniej zdobyć klucz, stał się więc bardziej powściągliwy.

Gość NinaNinkasssaas
Czy mam z nim o tym porozmawiać?

Gość NinaNinkasssaas
Wydaję mi się, że teraz to ja powinnam wyciągnąć do niego rękę. Po prostu chciałabym z nim porozmawiać. Jak zadzwonię i zapytam czy chciałby się ze mną spotkać to nie będzie to źle wyglądać? Co może sobie pomyśleć?

Gość jak to co potraktował Cię
koleeńsko tzn. zadzwoni na pół roku a co - spodziewasz się koleżeństkiego kolacji przy świecach gówniaro? :D zresztą - w szystko wskazuje że miałaś być na raz - także 🖐️

Gość NinaNinkasssaas
Jasne, kolacja przy świecach, limuzyna, garniak, suknia, etc. to to o czym marzyłam. Haha.